Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1113
PRIETENI
Retete

Paste CANNELLONI cu gorgonzola

In Cannelloni la 7 Mar 2012

Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut....

Gorgonzola cu paste, radicchio si cartofi

In Paste la 7 Mar 2012

Amestecati faina cu oualele si framantati-le pentru aproximativ 15 minute. Lasati aluatul la frigider 30 de minute. Apoi intindeti aluatul  pana cand obtineti o foaie subtinere si taiati-l cercuri mici (lasagnette). Puneti apa la fiert. Cand acesta da in clocot adaugati cercurile de...

Gorgonzola finger food

In Aperitive / Garnituri la 7 Mar 2012

Taiati gorgonzola dolce IGOR si dati-o prin blender pana cand obtineti un sos cremos. Umpleti pana la jumatate fiecare cupa cu acest sos cremos de gorgonzola dolce. Impartiti mascarpone in trei parti egale, fiecare in cate un bol. In primul bol adaugati ghimbir proaspat ras, in al doilea...

Pachetele de primavara by Lidl

In Mancaruri de post la 29 Ian 2012

Iata cum am pregatit pachetelele de primavara: Am scos pachetelele din congelator si le-am asezat direct in tava unsa. Le-am dat la cuptor pentru 25 minute, la 220 grade. Am avut grija sa le las pana s-au rumenit frumos si le-am intors pe partea cealalta. La final le-am scos pe un prosop de...

Creveti pane by Lidl

In Fructe de mare la 29 Ian 2012

Intr-un wok am pus ulei si am adaugat (conform instructiunilor de pe ambalaj) crevetii congelati. In citeva minute au fost gata. I-am servit cu sos picant Vtasia si cu sos de mango Vitasia. Plus o bere rece :)

Pui cu Vitasia wok sauce indonesian (by Lidl)

In Pui la 29 Ian 2012

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi (cam 1-2 cm) Am curatat usturoiul si l-am dat prin razatoare. Am curatat morcovii si i-am taiat fisii subtiri de 3-4 cm lungime Am curatat telina si am taiat-o bastonase, ca si morcovii, la fel si ardeiul Am pus uleiul la incins in wok,...

Pui cu Vitasia wok sauce dulce - acrisor (by Lidl)

In Pui la 29 Ian 2012

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi (cam 1-2 cm) Am curatat usturoiul si l-am dat prin razatoare. Am curatat morcovii si i-am taiat fisii subtiri de 3-4 cm lungime Am curatat telina si am taiat-o bastonase, ca si morcovii. Am pus uleiul la incins in wok, am adaugat...

Pui cu Vitasia wok sauce curry (by Lidl)

In Pui la 29 Ian 2012

Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi (cam 1-2 cm) Am curatat usturoiul si l-am dat prin razatoare. Am curatat morcovii si i-am taiat fisii subtiri de 3-4 cm lungime Am curatat telina si am taiat-o bastonase, ca si morcovii, la fel ardeiul gras colorat. Am pus uleiul la incins...

Salata Popeye

In Salate la 15 Oct 2011

 Taiem rosiile cherry in jumatati si le punem in farfurie, ca un pat pentru spanac. Spanacul il stropim cu ulei de masline, putin otet balsamic si sare, amestecam si punem peste patul de rosii. Presaram cubuletele de brinza cu mucegai peste, la fel cu prosciutto tras putin la tigaie. Oul...

Salata Buffalo

In Salate la 11 Sep 2011

 Este o salata super buna, ce se prepara in nici 5 minute. Pui lingurita de miere intr-un castronel si o amesteci cu otetul balsamic pina se dilueaza. Speli rosiile, le tai jumatate si le asezi pe o farfurie in jurul mozzarelei. Peste adaugi frunzele de ruccola, apoi le stropesti cu...

Pulpa de miel cu sos picant

In Oaie la 20 Apr 2011

Se pune pulpa de miel pe masa, se unge cu mustar, apoise presara cu sare si boia. Se ruleaza si se leaga cu citeva sfori, dar nu prea strins. Se unge din nou cu mustar si se presara cu sare si piper. Se pune la rece peste noapte. Se prepara supa din osul de la pulpa si 1,5 l apa, se da in...

Tocana de miel

In Oaie la 18 Apr 2011

Amestecati faina cu sarea si piperul. Treceti carnea prin faina condimentata si rumeniti-o citeva minute in ulei in tigaie, pina cind devine maronie pe toate partile. Rumeniti bucatile de carne in mai multe serii. La sfirsit, puneti bucatile de carne intr-un ceaun cu pereti grosi. Taiati...

Picioare de miel la cuptor a la Jamie Oliver

In Oaie la 17 Apr 2011

 Incingeti cuptorul la 200 C. Culegeti frunzele de pe doua fire de rozmarin, amestecati-le in robotul de bucatarie cu untul, cimbrul si cea mai mare parte a frunzelor de salvie, apoi condimentati cu sare si piper. Cu un cutit mic faceti o crestatura  in picioarele de miel, intre...

Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford

In Oaie la 17 Apr 2011

 Puneti cotletele de miel intr-o pungamare de plastic etansa Amestecati bine ingredientele pentru marinada intr-un vasrime medie si turnati marinada coetele de miel. Lasati l frigider timp de 6 ore Scoateti cotletele marinate din punga si presati-le cu un prosop de hirtie, aruncati...

Cotlete de miel in sos de miere cu balsamico a la Jakob Hausmann

In Oaie la 17 Apr 2011

 Cotletele de miel se spala rapid sub jet de apa rece si se usuca cu hirtie absorbanta de bucatarie. Din ulei de masline, usturoi tocat fin, frunze de salvie si rozmarin proaspat, piper si sare se face o marinada. Seacopera apoi intr-un vas plat cotletele cu marinada, se acopera si se dau la...

Ciorba de miel reteta cu smintina si tarhon a la Horia Virlan

In Ciorbe la 13 Apr 2011

 Taiati carnea in bucati si opariti-o intr-o oala cu apa clocotita, apoi scoateti-o si puneti-o la fiert impreuna cu boabele de piper si putina sare in apa rece. Dupa ce carnea nu mai necesita spumare, adaugati orezul spalat si zarzavatul tocat marunt si continuati fierberea inca 15...

Pui Tikka Masala

In Pui la 26 Mar 2011

 Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Pui cu sos de rosii

In Pui la 26 Mar 2011

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Spaghetti alla puttanesca

In Mancaruri de post la 26 Mar 2011

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Spezzatino

In Vita la 26 Mar 2011

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Oua umplute cu pate Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Se taie oualele in doua si se scot galbenusurile.  2. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata 3. Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau...

Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval

In Pui la 7 Sep 2010

1. Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte In doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine. 2. Caliti ceapa In uleiul Incins Intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete....

Placintele cu pate Bucegi

In Pui la 7 Sep 2010

1. Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta 2. Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi. 3....

Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor

In Pui la 7 Sep 2010

1. Taiati cate un capacel chiflelor, In partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le In interior cu untul Inmuiat. 2. Incingeti uleiul Intr-o cratita si sotati usor ceapa tocata, apoi adaugati ardeii taiati In fasii subtiri, continuand pana ce acestia...

Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Inabusiti In cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt In cuptor, Incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa, adaugand apoi carnea de porc Bucegi taiata cubulete, sarea, piperul, cimbrul, iar la sfarsit...

Pizza cu carne de pasare Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

1.  Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. 2. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut Impartiti-l In patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea...

Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura In jos, Intr-o tava curata. Amestecati Intr-un blender supa de legume...

Snitel pane din carne de porc Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Asezati faina amestecata cu piper Intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie. 2. Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi In cate 4 felii, In asa fel Incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin...

Sos bechamel (saltsa aspri)

In Clasice la 18 Feb 2010

Se pune untul intr-o craticioara sa se topeasca. Se adauga faina amestecind repede cu o lingura de lemn ca sa nu se faca cocoloase. In continuare se adauga amestecind continuu laptele caldut, brinza rasa si sarea. Cind s-a ingrosat se ia craticioara de pe foc si se lasa deoparte 1-2 minute....

Afisate 931 - 960 din 1113 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]