Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1112
PRIETENI
Retete

Salata cu avocado, branza Delaco si nuci

In Salate la 7 Mar 2013

Fructul de avocado se curata de coaja, se scoate samburele si se feliaza. Se stropeste imediat cu zeama de lamaie, pentru ca oxideaza foarte repede in contact cu aerul. Branza se taie si se pune in bol peste avocado, se imprastie cateva nuci faramitate pe deasupra, se stropeste cu putin...

Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei

In Aperitive / Garnituri la 7 Mar 2013

Am pus branza intr-un bol impreuna cu smantana, ceapa si boiaua de ardei, am amestecat pana am obtinut o crema omogena. Am condimentat cu sare, dupa gust. Am taiat cateva felii de paine, le-am prajit si cu ajutorul unui pahar mic am decupat forme pentru tartine.  Cu ajutorul unei...

Reteta de Inghetata de banane si curry pregatita de Nico Lontras in finala

In Dulciuri la 12 Feb 2013

 Se taie pastaia de-a lungul, pe jumatate, se curata de seminte si toate impreuna se pun intr-o craticioara cu frisca lichid, praful de curry si se infierbanta pe foc mic, pana se aduce la punctul de fierbere, dupa care se indeparteaza de pe sursa de caldura si se indeparteaza pastaia de...

Sandvis cu somon

In Sandvisuri la 9 Feb 2013

Am intins un cub de brinza Ceva fin pe o painica pufoasa. Am adaugat rondelele de ceapa, apoi somonul peste care am presarat putin piper rosu si busuioc. La final am adaugat mustar de Dijon si am obtinut astfel un sandvis foarte bun! Merita sa incercati reteta!

Salata vesela

In Salate la 4 Feb 2013

Amestecam mustarul de Dijon cu mierea si uleiul de masline, obtinind dressingul pentru salata. Punem ingredientele intr-un bol, le amestecam si apoi turnam dressingul peste ele. Le amestecam usor, dupa care le asezam in farfurie pe un pat facut din frunzele de salata. La final putem presara...

Sandvis bucuria Ioanei

In Sandvisuri la 3 Feb 2013

 In seara aceasta Ioana a venit acasa infometata, dupa o dupa-amiaza de duminica petrecuta la muzeul de Arta contemporana. Asa ca i-am facut un sandvis cu ceva fin, avind grija sa fie si foarte aratos. Cred a am reusit, nu? 

Minuturi cu cuburi ceva fin

In Aperitive / Garnituri la 3 Feb 2013

 Ceva fin, varianta cuburi, mi se pare de mare ajutor in bucatarie. Gustul cu adevarat fin te ajuta sa faci rapid ceva de efect. Fiti atenti aici :P. Dintr-un cub de Ceva fin am pornit la joaca pe farfurie. Ce a iesit, vedeti in fotografie ...

Briose cu cascaval Sofia si broccoli

In Aperitive / Garnituri la 11 Dec 2012

Ouale se bat bine impreuna cu laptele si uleiul, si se adauga mai apoi cascavalul taiat cubulete, ceapa taiata marunt si broccoli desghetat si taiat bucati. Torni compozitia lichida peste faina amestecata cu praful de copt, si le omogenizezi. Ungi formele cu putin ulei si le asezi intr-o...

File de peste cu praz în sos de vinegretă acidulată in vas Zepter

In Salau la 26 Noi 2012

Curăţaţi prazul păstrând doar partea albă. Spălaţi bine bucăţile de praz şi tăiaţi-le oblic în trei bucăţi. Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul indică culoarea roşie, stingeţi focul, apoi adăugaţi puţin ulei de măsline şi...

Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter

In Vita la 26 Noi 2012

Îndepărtaţi cotorul salatei şi frunzele exterioare, apoi spălaţi şi uscaţi frunzele cu grijă. Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul arata culoarea roşie. Reduceţi focul la minim. Frigeţi muşchiul de de vită până când...

Briose cu cascaval Sofia si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 25 Noi 2012

  Reteta advertorial Delaco *

Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter

In Ton la 10 Noi 2012

Pestele se sterge cu servete de hartie, se sareaza si se unge cu ulei. Peste legume se pune o lingura de ulei, se amesteca. Griller-ul (sau orice vas Zepter de frigere) se incinge pana cand acul termocontrolului ajunge la inceputul zonei verzi. Se pune pestele in vas si langa el legumele....

Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter

In Supe la 10 Noi 2012

Se pune carnea de pui la fiert, se arunca apa, se spala carnea si se pune cu apa curata din nou la fiert (se pune apa cat vrei sa ramana - se ia in considerare si borsul-, cand gatesti in vasul Zepter nu exista evaporare) .  Cand apa fierbe, se pun legumele rase, orezul, jumatate din...

Mamaliga preparata in vas Zepter

In Mancaruri de post la 3 Noi 2012

Se pune apa intr-un vas Zepter. Cand clocoteste apa se pune sarea, se adauga malaiul in ploaie, se amesteca pana se omogenizeaza si face bule, se pune capacul si se opreste focul.  Se lasa 35-40 minute cu focul oprit, se ia capacul de pe vas si se rastoarna mamaliga pe farfurie...

Pui Shanghai preparat in vas Zepter

In Pui la 3 Noi 2012

Pieptul de pui se taie fasii. Se prepara un amestec din oua, faina, susan, sare, boia. Amestecul se dezleaga cu apa sau lapte pana capata consistenta unei smantani groase. Fasiile de pui se trec prin amidon, apoi se introduc in amestec. Vasul de 2l se pune pe sursa de...

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 30 Oct 2012

Se toaca marunt coditele de la ciuperci,ceapa, ardeiul gras, jumatate legatura de patunjel, se rad morcovul si telina. Vasul Zepter de 1,8 l se pune pe sursa de caldura la foc mediu. Cand acul indicator de la termocontrol ajunge la jumatatea zonei galbene, se pune uleiul, se adauga legumele,...

Supa crema de linte rosie

In Supe/Ciorbe la 30 Oct 2012

Lintea se spala in mai multe ape, se lasa la inmuiat ½ ora. Se pune in vas Zepter, se adauga uleiul, legumele taiate bucati si se adauga apa cat sa depaseasca totul cam cu 4 cm(doua degete). Se pune vasul pe foc mediu. Cand acul indicator ajunge spre finalul zonei verzi se opreste focul....

Salata cu Miez de lapte

In Salate la 16 Apr 2012

Se amesteca ingredientele de mai sus, la final se adauga brinzica Miez de lapte de la Delaco. Asta este masa mea principala dupa o zi cu mincaruri delicioase de Pasti, dar destul de grele (carnea de miel, drobul, nu-s chiar usoare :P ). Normal ca puteti adauga si citeva frunze de spanac daca...

DeSenvis in actiune. Pe care-l alegeti?

In Aperitive / Garnituri la 3 Apr 2012

  Provocare. Ne-am facut sendvisurile de dimineata. Unul al meu, celalalt al Irinei. Pe care-l considerati mai aratos? Nu spun care-i al meu si care-i facut de Irina :) Am folosit noul produs Delaco, cascavalul DeSenvis, chifle crocante cu seminte, salata verde, rosii, castraveti!...

Sandwich cu Ceva fin de la Delaco

In Mancare copii la 11 Mar 2012

  Ioana mea draga este fan Ceva fin, crema de brinza de la Delaco. In aceasta seara am rasfatat-o cu un sandwich perfect.  Am taiat chifla in doua, iar baza am uns-o cu crema de brinza Ceva fin de la Delaco. Acum as fi preferat sa adaug un praf de busuioc, dar Ioanei i-am pus doar...

Pere cu gorgonzola si vin

In Dulciuri la 7 Mar 2012

Fierbeti intr-o cratita vinul, zaharul, coaja rasa de lamaie, scortisoara, cuisoarele. Adaugati perele intregi, curatate de coaja. Cand perele se inmoaie, luati-le din cratita, indepartati cu grija cotoarele. Lasati vinul pe foc pana cand obtineti un sos gros. Amestecati gorgonzola,...

Terine cu gorgonzola , smochine si nuci

In Dulciuri la 7 Mar 2012

Inmuiati smochinele in vinul de Marsala. Aranjati  hartie de copt intr-o tava,  in care puneti un strat de gorgonzola gros de 1 cm, un strat de smochine taiate felii, un strat de ricotta si la final un strat de nuci. Continuati sa aranjati straturi, pana ce umpleti tava....

Terina cu miere si gorgonzola

In Aperitive / Garnituri la 7 Mar 2012

Topiti untul intr-o tigaie si amestecati cu mierea. Taiati gorgonzola dolce IGOR si amestecati-o intr-un blender impreuna cu untul topit si mierea pana cand obtineti un preparat foarte cremos. Intr-o tava puneti amestecul cu gorgonzola, unt si miere si lasati la frigider timp de 30 de...

Risotto cu gorgonzola si nuci

In Aperitive / Garnituri la 7 Mar 2012

Caliti ceapa tocata marunt in unt. Cand ceapa devine maronie, adaugati orezul si amestecati. Turnati paharul de vin alb in cratita lasati – l  sa se evapore. Adaugati apoi gorgonzola piccante IGOR si lasati pe foc timp de 15 minute, adaugand treptat supa de legume facuta din morcovi,...

Risotto cu gorgonzola si creveti

In Fructe de mare la 7 Mar 2012

Caliti ceapa intr-o tigaie cu unt pana ce devine moale. Adaugati orezul si amestecati timp de 2 minute. Adaugati vinul alb, pe care lasati-l sa se evapore. Adaugati din cand in cand cate un polonic de supa concentrata de legume. Continuati sa amestecati. Intre timp, prajiti crevetii intr-o...

Armonia di gorgonzola

In Aperitive / Garnituri la 7 Mar 2012

Faceti un sos béchamel cu unt, faina si lapte. Adaugati galbenusurile de ou si gorgonzola IGOR. Adaugati albusurile batute bine si un varf de cutit de sare. Umpleti forme de briose cu acest amestec si coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 10 minute.   Fierbeti...

Iepure dezosat cu gorgonzola dolce

In Mancaruri cu carne la 7 Mar 2012

Carnea de iepure dezosat se imparte in sase parti egale. Peste fiecare bucata de carne de iepure puneti cate o felie de bacon si cate o felie de gorgonzola dolce IGOR. Rulati –le si asezati-le intr-o tava de copt pe care a-ti acoperit-o cu hartie de pergament. Introduceti la cuptor si...

Escalop de vita cu gorgonzola

In Vita la 7 Mar 2012

Taiati gorgonzola in felii. Dati prin faina carnea. Topiti untul intr-o tigaie si prajiti carnea pe fiecare parte pana cand devine aurie. Adaugati vinul si lasati cateva minute pana se evapora. Adaugati feliile de gorgonzola peste carne, acoperiti cu un capac si lasati cateva...

Biftec tartar cu sos gorgonzola

In Vita la 7 Mar 2012

Fierbeti legumele impreuna cu putin zahar, mirodeniile si vinul, timp de 5- 6 ore. Strecurati-le si lasati sosul rezultat sa se raceasca. Bateti maioneza impreuna cu gorgonzola dolce IGOR si apoi adaugati putin cate putin din smantana. Continuati sa amestecati pana cand obtineti o...

Paste CANNELLONI cu gorgonzola

In Cannelloni la 7 Mar 2012

Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut....

Afisate 901 - 930 din 1112 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]