De obicei se foloseste o tigaie specifica , numita paellero, insa se poate pregati si intr-o tigaie normala, cu doua torti.
Secretul unei paella buna nu consta in felul tigaii ci in prepararea ei.
Asadar, inainte de toate, se decojesc rosiile, se curata de samburi si se taie cubulete....
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Paella de Marisco
Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante
Paella de Bogavante
De obicei se foloseste o tigaie specifica , numita paellero, insa se poate pregati si intr-o tigaie normala, cu doua torti. Secretul unei paella buna nu consta in felul tigaii ci in prepararea ei. Asadar, inainte de toate, se decojesc rosiile, se curata de samburi si se taie cubulete....