Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.11.2015
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...
mai multe
publicat la 08.11.2015
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 borcane de depozitare
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:46
ieri la 07:37
pe 18.11 la 10:45
pe 17.11 la 10:45
de Constelatialeu 9
pe 15.11 la 13:17
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
NEGRESA
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...