A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu banane

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Se freaca galbenusurile cu 5 linguri zahar. Peste ele se adauga laptele fiert si racit, esenta de vanilie si faina si se fierb pe baza de aburi pana se ingroasa, apoi crema astfel obtinuta se lasa...Citeste continuarea

Tarta cu carne si legume

Postat de: daniastefania in Porc

Pentru inceput, pregatim aluatul pentru tarta . Dizolvam drojdia in laptele caldut. Adaugam faina, untura si sarea si framantam pana obtinem un aluat omogen si nelipicios. Acoperim aluatul cu un...Citeste continuarea

Tort inima cu banane si madarine

Postat de: cristina1985 in Torturi

Blat : Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si se bat in continuare.Se pun galbenusurile , faina esenta de vanilie, coaja de lamaie, cacao, praf de copt si se amesteca de jos in...Citeste continuarea

Tarta cu banane si cocos

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Blatul: Se amesteca untul (la temperatura camerei) cu sare, galbenus ou, faina zaharul, lapte, praf de copt,esenta rom, coaja lamaie.Aluatul obtinut se tine la frigider 2 ore. Se...Citeste continuarea

Tort cu mousse de afine

Postat de: simona72 in Torturi

Se imbraca cu folie alimentara o tava cu inel detasabil sau craticioara cu peretii inalti. Pe fundul tavii se pune un strat de piscoturi care au fost inmuiate in amestec de sirop de fructe de...Citeste continuarea

Tortulete cu crema de branza

Postat de: miha in Torturi

Vom incepe prepararea acestui tort cu gemul de capsuni , pentru ca necesita mai mult timp. Capsunile se paseaza si se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul. Se fierbe la foc mic, amestecand...Citeste continuarea

Tort cu jeleu si crema de clementine

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul in doua transe si...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata -Tuxedo

Postat de: andaoana in Torturi

Blat: Pregatim doua tavi de tort de aceiasi dimensiune. Daca nu aveti doua atunci se pot coace pe rand doua blaturi,dar va trebui sa pregatiti de doua ori sau il coaceti intr-o singura...Citeste continuarea

Tort cu ananas si mango

Postat de: katty in Torturi

Preparam mai intai primul blat. Separam albusurile si le batem spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare pana obtinem consistenta unei smantani groase. Adaugam...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt si afine

Postat de: katty in Torturi

Pentru blat separati ouale ,apoi bateti albusurile spuma tare cu un praf de sare.Adaugati zaharul si bateti in continuare pana zaharul se topeste si capata consistenta unei smantani...Citeste continuarea

Tocana de cartofi de post

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de post

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeii se curata, se spala si se taie patratele. Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste...Citeste continuarea

Ton la gratar cu legume si spanac...

Postat de: Sylvia in Ton

Preparea este simpla, tonul se decupeaza in bucati de 50-60 grame si se asezoneaza cu sare de mare si piper alb, il pensulam cu putin ulei de masline si este gata pentru prajit. Fiind un peste...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si banane

Postat de: mitinita in Prajituri

Preparam mai intai budinca. Punem laptele la fiert, impreuna cu zaharul. Amestecam putin lapte cu continutul plicului de budinca. Cand incepe sa fiarba laptele, adaugam budinca de ciocolata si...Citeste continuarea

Tort Napoleon

Postat de: diaconta in Torturi

Mai întâi am pregatit aluatul pentru foi,iar pâna ce acesta a stat la frigider,am pregatit crema. Ouale le-am batut cu un praf de sare,am adaugat coniacul,oţetul si apa rece...Citeste continuarea

Tort Egiptean

Postat de: mirela0911 in Torturi

Foile: Se fac 3 foi de blat impartind cantitatile la 3, astfel: se bat 3 albusuri spuma cu un praf de sare. Se adauga pe rand 3 lg de zahar, mixand bine dupa fiecare iar la final se adauga 60 g...Citeste continuarea

Tagliatelle cu porc in sos de vin

Postat de: ralu_ca in Paste

Am taiat carnea felii si am pus-o in bait din ulei masline, 1 lingura mustar, condimente carne porc, rozmarin. busuioc, maghiran, am amestecat f bine si am lasat 1 ora. Intr-o tigaie am pus...Citeste continuarea

Trigoane cu mere caramelizate -...

Postat de: scortisoara in Dulciuri

Radem merele, adaugam peste ele zaharul, zaharul vanilat, scortisoara apoi amestecam. Intr-o tigaie topim niste unt si adaugam apoi amestecul de mere. La foc mediu, amestecam continuu pana cand se...Citeste continuarea

Tort cu dulceata de trandafiri

Postat de: privatelaura in Torturi

Spalam ouale cu apa calda si separam albusurile de galbenusuri. Intr-un castron, mixam albusurile cu un praf de sare. Dupa ce amobtinut o spuma densa, adagam zaharul si mixam in continuare....Citeste continuarea

Tarte cu ciocolata

Postat de: daniastefania in Dulciuri

Faina se amesteca cu untul rece pana obtinem o compozitie nisipoasa.Se adauga oul, sarea si zaharul pudra si se framanta pana se obtine un aluat omogen Se formeaza o bila din aluat, se acopera...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: Anca_Bucataras in Dulciuri

Umplutura: Merele se curata de coaja, se dau pe razatoare si se calesc la foc moderat impreuna cu zaharul, timp de aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand, pana se...Citeste continuarea

Tagliolini cu sos si carne tocata

Postat de: reisnaor_2006 in Spaghete

Pastele le-am fiert intr-un litru de apa cu un praf de sare timp de cateva minute. Carnea tocata am rumenit-o separat cu sare si piper. Ceapa am curatat-o, am taiat-o cubulete si am calit-o...Citeste continuarea

Tort "21"

Postat de: Ela68 in Dulciuri

1. Se amesteca cacaua cernuta cu zaharul, nuca macinata si se toarna peste ele apa clocotita. Se pune la foc mic si se tine 2-3 minute. Se lasa la racit si incorporeaza pe rand cate un galbenus,...Citeste continuarea

Taietei de casa cu faina integrala

Postat de: cristinutanicolita in Paste

Intr-un bol punem 2 lg faina, oul, sarea si apa. Incepem sa amestecam totul, sa adaugam faina pana cand obtinem un aluat care nu se lipeste de maini. Il lasasam sa odihneasca 10 min si apoi...Citeste continuarea

Tort cu trei creme

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Blat -mixam albusurile spuma cu un praf de sare. In alt bol mixam galbenusurile cu zaharul si esenta pana devine o crema, adaugam amidonul amestecat cu faina, praful de copt, cacao, faina,...Citeste continuarea

Tagliolini cu chiftele si sos dulce

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Prima data am facut chiftelele:carnea tocata am condimentat-o, am adaugat oule intregi, feliile de paine inmuiate in apa si usturoiul pisat. Am amestecat bine pana s-a omogenizat toata compozitia....Citeste continuarea

Tort Boccacio

Postat de: cristina1985 in Torturi

Blat : Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pudra.Se adauga 150 g nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusurile batute spuma.Eu am pus blatul intr-o forma de tarta cu...Citeste continuarea

Tort aniversar de ciocolata

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Pt blat. Intr-un vas  batem  cele 4 oua cu zaharul pana ce acesta se topeste si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi faina si  mixam cu mixerul la prima viteza, adaugam apa...Citeste continuarea

Tort cu mere si gris by Corina

Postat de: andaoana in Torturi

Incalzim cuptorul la 200 grade si pregatim o tava de tort cu pereti detasabili . Trebuie sa punem pee a hartie de copt. Merele le spalam , le curatam de coaja si le taiem felii cam de 0.5 cm...Citeste continuarea

Terină de somon

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Punem la fiert somonul și codul într-o oală cu apă rece și un praf de sare. Se fierb pentru 15 minute, se scot din apă și se lasă la răcit. Curățăm morcovii de coajă, se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: margo in Prajituri

Tiramisu reţetă originală In primul rand se prepara cafeaua,pentru a avea timp sa se raceasca.Se face o cafea tare,fara zahar si se lasa sa se raceasca complet. Albusurile se separa de...Citeste continuarea

Tarta cu mazare

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Pentru aluatul de tarta  cernem faina intr-un castron ,adaugam margarina cubulete si framantam un aluat nisipos.Batem oul cu 1-2 linguri apa rece si sare ,apoi adaugam peste faina.Framantam...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si ganache...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul, apoi laptele. Incorporam praful de copt,...Citeste continuarea

Tort de mere cu ciocolată

Postat de: elucubratiiculinare in Torturi

Curățăm merele de coajă și de căsuța de sâmburi. După ce se curăță fiecare măr se aruncă într-un bol cu apă rece în care am turnat fie zeamă de lămâie, fie...Citeste continuarea

Tarta cu conserva de vita,...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Punem laptele pe foc pana devine caldut. Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea, drojdia si smantana. Amestecam cu mana, turnam lapte putin...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un vas am mixat ouale cu zaharul, apoi am adaugat praful de copt, faina,imediat si untul moale, laptele, esenta, coaja de lamaie si scortisoara pana obtinem o compozitie cremoasa. Merele se...Citeste continuarea

Tartă cu cremă de vanilie, banane...

Postat de: panacris in Prajituri

Toate ingredinetele pentru aluat se pun într-un bol și se amestecă până ce se obține un aluat omogen, ce se lasă la odihnă cca. 20 de minute. Surplusul de aluat de pe margini...Citeste continuarea

Tort Lepa Brena

Postat de: cristina1985 in Dulciuri

Blatul : freci galbenusurile cu 8 lg zahar, apoi adaugi 3 lg apa, praf de copt, 5 lg faina si 2 lg cacao.Separat bati albusurile cu putina sare, dupa care se amesteca usor cu cealalta compozitie....Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati de casa

Postat de: madab in Mancaruri cu carne

Legumele le speli, cureti si tai marunt. Calesti ceapa ,morcovii, pastanacul si ardeii ,adaugi cartofii si dupa carnatii si la urma pasta de rosii.  Adaugi apa cat sa fie acoperite legumele ,...Citeste continuarea

Tort colorat

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat : Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,pana nu mai cad de pe tel.Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,adaugam bananele si ciocolata maruntita fin,se...Citeste continuarea

Tort cu portocale si crema de...

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea. Adaugam galbenusurile treptat si mixam dupa...Citeste continuarea

Tocanita de vitel cu paste

Postat de: cristeena20 in Vita

- Carnea se taie bucatele potrivite; Tocam ceapa marunt si cu 1-2 catei de usturoi o punem la calit cu ulei de masline intr-o cratita.Adaugam si legumele taiate cubulete . Cand prinde culoare...Citeste continuarea

Tort Papusa

Postat de: Andrews in Torturi

Dragii mei, blatul eu il prepar asa: Pun ouale intr-un bol, le mixez foarte bine pana isi maresc volumul, adaug zaharul si mixez in continuare pana nu se mai simte zaharul la mixat, apoi...Citeste continuarea

Tarta cu branza si stafide

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece taiat cubulete, oul, zaharul si le amestecam cu mana. Adaugam coaja rasa de portocala, praful de sare, praul de copt si faina in ploaie. Framantam usor...Citeste continuarea

Tort Tiramisu reteta

Postat de: gaby_d in Torturi

Tiramisu reţetă originală Pentru blat incepeti prepararea mixand spuma untul impreuna cu zaharul. Mixati pana se topeste zaharul. Adauga ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare....Citeste continuarea

Tochitură

Postat de: elucubratiiculinare in Porc

Pulpa de porc se taie cubulețe potrivite și de aceeași mărime. Se pun la prăjit în untura topită amestecată cu ulei.  Dacă nu există untură ar fi de preferat ca pulpa să fie...Citeste continuarea

Tort stea

Postat de: Criss in Torturi

Ouale se separa, albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul si apa si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Ideal e sa se bata pana se...Citeste continuarea

Tochitura moldoveneasca

Postat de: madab in Porc

Se taie carnea, carnatul si sunca,se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc si se sareaza dupa gust. Se face mamaliguta si se prajesc ouale. Pofta buna Citeste continuarea

Tort cu cocos si crema de ananas

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se mixeaza albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, mixand bine dupa fiecare. Nuc de cocos si faina se amesteca impreuna apoi se toarna peste spuma si se...Citeste continuarea

Tort cu mousse de afine

Postat de: margo in Torturi

Mai intai se face blatul pentru a avea timp sa se raceasca.Albusurile se separa de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,ca pentru bezea.Se adauga zaharul,treptat,mixand in...Citeste continuarea

Tort Mickey Mouse

Postat de: Andrews in Torturi

Pentru blat luam cele 4 oua si le batem spuma apoi  adaugam cate o lingura zahar si amestecam cu mixerul in continuare pana se ingroasa si adaugam untul topit ( intre timp s-a...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]