A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Limbi de pisica (Langues de chat)

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia. Se adauga faina si se amesteca bine. Va iesi un amestec destul de gros. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se pune spuma de albusuri...Citeste continuarea

Lecso omleta ungureasca

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeiul se curata si se taie patratele. Rosiile se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute. Se pune si ardeiul si...Citeste continuarea

Legume aromate la tigaie cu naut...

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Curatam si spalam legumele iar conservele le scurgem de apa (nautul il spalam intr-o sita). Taiem pe rand toate legumele, rondele subtiri. Incingem intr-o tigaie adanca uleiul de masline si...Citeste continuarea

Legume cu sos tahini

Postat de: katty in Mancaruri de post

Spalam legumele bine . Putem sa le curatam de coaja sau nu in functie de cum ne place .Taiem dovlecelul si vanata felii de 1/2 de cm , iar ciupercile in felii subtiri .Turnam uleiul si sosul de...Citeste continuarea

Langosi cu branza si cascaval

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Amestecam faina cu sarea , drojdia o dizolvam in putin lapte cald , impreuna cu zaharul ; Adaugam uleiul , galbenusul ; Framantam , daca mai este nevoie de lapte se poate adauga pana cand obtinem...Citeste continuarea

Lasagna cu Carne: Reteta savuroasa...

Postat de: rocsi_1612 in Lasagna

Iata cum se prepara  Lasagna cu Carne: Reteta savuroasa si usor de pregatit pentru o cina in familie Sosul de carne: Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il dam pe...Citeste continuarea

Lasagne cu vinete si dovlecei

Postat de: Alina26 in Dulciuri

1.Dupa ce spalam vanata, o tăiem felii, le dam cu sare si le punem la scurs pentru 30 de minute. Apoi le clatim cu apa rece si le punem pe prosoape curate sa absoarba zeama. 2.Spalam si...Citeste continuarea

Lumaconi cu muschiulet si sos de...

Postat de: mihaelar63 in Paste

 Muschiuletul de porc se feliaza si se prajeste in jumatate din ulei . Ardeii spalati si taiati cuburi se aduga la muschiulet si se lasa cateva minute pana se patrund .Se sareaza si...Citeste continuarea

Legume la tigaie

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Dupa ce spalam bine legumele si le curatam dupa caz, pregatim aparatul Salad Chef Smart asezand in spatiul de taiere forma cu lamele multiple pentru taiat cubulete. Punem pe rand jumatatile de...Citeste continuarea

Lapte de pasare

Postat de: andaoana in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri . Intr-o oala pe foc punem la fiert 0.5 litri de lapte . Albusurile le batem spuma tare cu 5 linguri zahar ( o lingura de zahar la un albus) . Din spuma...Citeste continuarea

Lasagne alla bolognese

Postat de: momo121 in Mancaruri cu carne

Intr-o tigaie incapatoare (mai mare) punem uleiul, iar dupa ce s-a incalzit adaugam legumele taiate marunt ( ceapa, morcovul si usturoiul) si putina sare, amestecam pana capata o culoare frumoasa....Citeste continuarea

Lasagna cu carne de vitel

Postat de: alexandranistor in Lasagna

Intr-o tigaie mai mare, sau wok (eu prefer wokul) se pun vreo 2 linguri de ulei, se lasa la incins si se caleste ceapa fara sa se arda. Apoi se adauga carnea, sare, piper si se amesteca pana cand...Citeste continuarea

Legume sotate cu crutoane si branza...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Vanata se spala, se curata de coaja si se taie cuburi. ardeii capia se spala se curata de seminte si nervuri si se taie cuburi. Ciupercile se spala si se zvanta.  Intr-o tigaie wok se pun...Citeste continuarea

Lumanari comestibile pentru Craciun

Postat de: retetele_tinei in Prajituri

Prima data se face salamul de biscuiti. Asadar, biscuitii se zdrobesc, cu facaletul ori la robotul de bucatarie, apoi se pun intr-un bol, iar peste ei se pune atat iaurtul cat si cacao si se...Citeste continuarea

Limonada

Postat de: retetele_tinei in Bauturi

Frunzele de menta se spala si se pun in paharul de la blender sau direct in carafa (asta in cazul in care puteti folosi blenderul vertical, in ea). Peste menta se pune mierea. Iar peste ele...Citeste continuarea

Lapte de pasare

Postat de: miha in Dulciuri

Intr-o cratita mai lata se pune la fiert laptele. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga jumatate din cantitatea de zahar si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si...Citeste continuarea

Lasagna cu ton

Postat de: caroline in Lasagna

Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt .Usturoiul il curatam de coaja. Punem o tigaie la foc potrivit.Punem la calit usturoiul impreuna cu fasiile de ansoa. Adaugam ceapa si amestecam cu o...Citeste continuarea

Legume asortate la cuptor

Postat de: retetele_tinei in Aperitive / Garnituri

Legumele se spala, se curata si se taie. Se ia o tava si se aranjeaza dupa plac legumele taiate in ea.Intr-un bol se pune apa ( apa nu trebuie sa depaseasca legumele de jumatate) apoi sare si...Citeste continuarea

Limonada cu lime si menta

Postat de: retetele_tinei in Cocktail

Cele doua limes se spala si se taie, bucatele.Bucatele se pun in paharul de la blender sau direct in carafa.Peste limes se pun frunzele de menta, spalate. Se mai pun si lingurile de...Citeste continuarea

Linzertorte - Reteta video

Postat de: scortisoara in Prajituri

link catre reteta video:  https://www.youtube.com/watch?v=LXoJHD2TquI Mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o crema de 3 ori mai voluminoasa. Adaugam uleiul gradual in...Citeste continuarea

Limonada cu pepene rosu

Postat de: momo121 in Bauturi

Am dat prin blender pepenele pana am obtinut un suc, dupa care l-am strecurat printr-o sita pentru a indeparta semintele si resturile de pulpa. Sucul l-am pus intr-o carafa alaturi de zeama de...Citeste continuarea

Legume cu carne la cuptor

Postat de: sufletista in Porc

Carnea o taiem bucati dupa care o condimentam cu sare si piper,acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 minute Intre timp curatam dovleceii si ii taiem felii,rosiile le spalam si le taiem...Citeste continuarea

Limonada

Postat de: pity19 in Bauturi

Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3  lingurite miere  , dupa...Citeste continuarea

Limonada de pepene rosu si zmeura

Postat de: bianca92 in Bauturi

Apa se amesteca cu sucul de pepene rosu, zeama de lamaine si zeama de limete. Se adaua cuburile de pepene, zmeura, menta si cuburile de gheata. Daca doriti puteti pune si zahar sau miere. Citeste continuarea

Lasagna Vegetala

Postat de: bianca92 in Lasagna

1. Intr-o oala se pune la incins uleiul, dupa care se adauga ceapa, o lingura pasta de ardei, un morcov ras, dovlecelul taiat in felii subtiri si ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper si...Citeste continuarea

Lasagne de vinete si tofu-Dukan

Postat de: nadea68 in Mancaruri de legume

Vanata se taie rondele, se da cu sare si se lasa cam 30 minute sa iasa apa din ea. Se spala bucatile de vanata si se usuca cu hartie de bucatarie Se taie tofu si rosiile felii. Taiem marunt...Citeste continuarea

Lipii libaneze

Postat de: Dea_Dea in Piine

Faina cu sarea se pun in bol. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se adauga peste faina, in continuare adaugam uleiul de masline. Incepem sa framantam adaugand pe rand apa , pana obtinem...Citeste continuarea

Legume asiatice, cuscus si ficatei...

Postat de: panacris in Paste

1. Cuscus: Se pune apa la fiert cca. 10 minute. Cușcuș-ul se călește într-o tigaie cu uleiul de măsline, la foc mic, neacoperit, cca. 5 minute, până se rumenește. Apoi se...Citeste continuarea

Legume stir fry

Postat de: mitinita in Mancaruri de legume

Se curata ceapa, usturoiul, ardeiul gras si varza. Conserva de porumb se scurge de lichid. Se taie ceapa si ardeiul gras in bucati mai mari. Varza chinezeasca se taie in fasii. Usturoiul se...Citeste continuarea

Legume la tigaie

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de legume

Se spala ciupercile si se taie felii. Dovleacul se curata de coaja si se taie cubulete. La fel si vânăta (la recomandarea lui Boss) se curata de coaja si se taie cubulete. Eu am lasat...Citeste continuarea

Langosi cu dulceata de visine

Postat de: Dya in Dulciuri

Pasam drojdia impreuna cu cele 2 lingurite cu zahar, pana ce devine lichida. Adaugam 100 ml lapte caldut, omogenizam si lasam la dospit pentru aproximativ 10-15 minute. Separat cernem faina,...Citeste continuarea

Lasagna (reteta video)

Postat de: Oana in Lasagna

Mai intai se preparam sosul bolognese: morcovul, ceapa, usturoiul si ardeiul capia le maruntim la robot. Intr-o oala incapatoare se incinge uleiul, punem apoi legumele si le lasam putin sa se...Citeste continuarea

Limonada

Postat de: Criss in Bauturi

Punem in pahare suc de lamaie (cam o lamaie stoarsa la un pahar), o lingurita sau doua de zahar, in functie de cat de dulce va place, frunze de menta, felii de lamaie, felii de piersici, cuburi de...Citeste continuarea

Langosi simpli si cu telemea Delaco

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Faina o cernem intr-un castron, facem in mijloc o adancitura si punem sarea, drojdia si zaharul, apoi punem 100 ml apa calduta si facem o maia pe care o lasam 10 minute sa creasca. Apoi ne apucam...Citeste continuarea

Legume cu piept de pui la cuptor

Postat de: timea in Pui

Amestecam intr-un bol ingredientele pentru marinat si fiecare bucata de piept de pui o trecem prin acest sos. Lasam carnea la frgider 1-2 ore. Luam o tava si o stropim cu putin ulei de...Citeste continuarea

Lasagna cu carne tocata, ciolan...

Postat de: Ina in Paste

Curatam ceapa si morcovul, le tocam si le calim in 3-4 linguri de ulei , impreuna cu felii subtiri de ciolan afumat. Adaugam carnea tocata si o cescuta de apa si lasam sa fiarba 10 minute, dupa...Citeste continuarea

Lasagne cu carne

Postat de: Alina26 in Lasagna

Pregatim sosul Ragu: Taiem toate legumele cubulete. Punem uleiul la incins si adaugam legumele. Dupa ce s-au inmuiat punem carnea, lasam pt 15 min sa scada apoi adaugam sosul de rosii,...Citeste continuarea

Lipii de casa

Postat de: robert_badica in Piine

Dizolvi drojdia impreuna cu zaharul in 3 linguri apa calduta,adaugi o mana de faina si lasi la crescut.Dupa ce maiaua a crescut,o adaugi in faina si o framanti in apa calda,adaugand treptat,pana...Citeste continuarea

Legume umplute gătite la Multicooker

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Dovleceii se curăță de coajă, se taie în trei bucăți tubulare, ce se curăță de miez și semințe, cu o linguriță, atenție la bază trebuie să mai rămână miez de...Citeste continuarea

Limonada cu ghimbir

Postat de: Lia1 in Bauturi

Se poate prepara manual fara probleme, dar in blender se topeste repede zaharul daca este zor si trebuie sa o servesti urgent musafirilor.  1. Pune in blender apa, mierea si zaharul si...Citeste continuarea

Limonada cu ghimbir si zero zahar

Postat de: Cocktail_of_Senses in Cocktail

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti in blender toate ingredientele si sa le mixati foarte bine. La final adaugati si feliile de lamaie si serviti bautura cat mai rece. O duminica...Citeste continuarea

Limonada cu fructe

Postat de: Dya in Bauturi

Curăţăm vişinele de sâmburi şi codiţe. Nectarinele le tăiem în cuburi. Cu ajutorul unui minitocător/blender le pasăm complet.  Lămâile şi portocalele le taiem...Citeste continuarea

Langosi

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Punem drojdia intr-o canita, adaugam 1 lingurita de zahar, putina apa calduta si omogenizam. Intr-un vas punem faina. Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia. Adaugam sarea, zaharul...Citeste continuarea

Limonada cu visine

Postat de: rocsi_1612 in Bauturi

Spalam visinele, indepartam coditele si scoatem samburii. Intr-un vas mai mare punem apa plata cu zaharul si amestecam, pana ce, acesta din urma, se topeste. Spalam lamaia, una o stoarcem de...Citeste continuarea

Legume cu omleta si sunca

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Punem legumele congelate intr-un wok incins si lasam sa se topeasca untul si sa se caleasca 2-3 minute legumele. Turnam apa peste legume si lasam la foc mare la inceput apoi la foc mic in...Citeste continuarea

Limonada

Postat de: Dya in Bauturi

Stoarcem lamaile si turnam sucul obtinut intr-o carafa. Adaugam mierea de albine si amestecam cu o lingurita, pana la omogenizarea completa. Adaugam apoi gheata si apa plata, iar la sfarsit sucul...Citeste continuarea

Lasagna cu vinete, dovlecei si...

Postat de: simona72 in Lasagna

Carnea de porc, se spala, se taie cubulete si se toaca. Se pun la incins 2-3 linguri ulei de masline, se adauga carnea tocata, se amesteca sa se desfaca carnea si se caleste. Se adauga sare si...Citeste continuarea

Lady's Cake

Postat de: sufletista in Torturi

Blat alb -Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si esenta pana devin ca o crema, adaugam amidonul amestecat cu praful de copt, faina si amestecam pana ce se omogenizeaza. Separat mixam albusurile...Citeste continuarea

Lasagna cu ton si sardine

Postat de: cristeena20 in Paste

- Daca nu avem sos bechamel gata cumparat putem face din 50 gr faina  amestecata cu 50 grame unt pe foc si adaugam 500 ml lapte. (sa iasa 500 ml sos). Adaugam sare, piper alb si razuim putina...Citeste continuarea

Lasagna

Postat de: Luckycake in Lasagna

Incepem prin a face sosul: calim ceapa in ulei pana se inmoaie ,cam 5 minute, adaugam carnea tocata si o amestecam, o sfarmam cu o lingura de lemn sa nu se faca cocoloase, apoi adaugam vinul si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]