Fasole batuta la slow cooker Crock Pot
Postat de: Bunica in Mancaruri de postFasolea se alege de seara, se spala si se pune in apa calda. Dimineata se scurge apa si se pune fasolea in vasul slow cookerului Crock Pot . Toate radacinoasele curatate, spalate si tocate...Citeste continuarea
Fusilli cu kaizer si smantana
Postat de: gaby_d in FusilliPui la fiert pastele in apa cu sare. Nu le vei adauga decat atunci cand apa va da in clocot si le vei fierbe conform indicatiilor de pe cutie. In timp ce fierb ocupa-te de sos. Taie fasii...Citeste continuarea
Focaccia cu rozmarin, parmezan si...
Postat de: ancutsa in PiineÎntr-un bol încăpător cerni făina, adaugi drojdia uscată și le amesteci. Faci o gropiță în mijloc și torni apa. Amesteci bine și frămânți cu...Citeste continuarea
File de pastrav cu dovlecel, rosii...
Postat de: panacris in PastravRecunosc că e prima oară când filetez un pește ;) N-am avut curiozitatea, nevoia și dorința, deoarece se găsește la orice oră și pescărie, file de pește. Dar, nah, acum m-a...Citeste continuarea
Frigarui de dovlecei cu ton
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de legumeCei 4 dovlecei ii spalati, ii stergeti cu servetele si le taiati capetele. Ii taiati felii pe lung, cat mai subtiri. Incingeti o tigaie grill, o ungeti cu un strop de ulei si rumeniti feliile de...Citeste continuarea
Fusili cu spanac
Postat de: indrea_ms in Bucataras in orasUsturoiul il taiem feliute si-l calim putin in unt topit. Adaugam spanacul (spalat, curatat) si o ceasca de lapte si lasam cateva minute. La sfarsit punem 3 linguri de smantana. Potrivim...Citeste continuarea
File de novac la slow cooker Crock-Pot
Postat de: panacris in Slow CookerPeștele se asezonează cu sare, piper și ulei de măsline. Șe așază în vas-ul de ceramic al slow cookerului Crock-Pot, se adaugă ierburile aromatice și feliile de lămâie, vinul...Citeste continuarea
File de pui cu pancetta, chorizo si...
Postat de: panacris in PuiPieptul de pui feliat se asezonează cu sare, piper, boia de ardei dulce, ulei de măsline și se așează într-o tavă termorezistentă și se lasă la rece minim 30 minute, maxim...Citeste continuarea
Foccacia cu cherry, usturoi verde...
Postat de: mihaelar63 in PiinePreparati un aluat din fainuri, zahar, sare, 1 lingura ulei masline care se framanta cu apa calduta in care a fost dizolvata drojdia. Pentru aceasta operatiune va puteti folosi...Citeste continuarea
Focaccia cu masline si rozmarin
Postat de: rocsi_1612 in PiineAluatul: Intr-un vas amestecati apa, uleiul si zaharul. Adaugati cam jumatate din cantitatea de faina, cernuta, amestecati, apoi puneti drojdia. Adaugati si restul de faina, framantat pana...Citeste continuarea
Fasole verde cu ciuperci si rosii
Postat de: katty in Mancaruri de postTrecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, taiem putin din partea cartea care a stat in pamant si le feliem. Punem o oala cu putina apa la foc, in care vom adauga putina sare in...Citeste continuarea
Frappa de cafea cu lapte de migdale
Postat de: ctlina in BauturiPregatiti frisca cu cafea. Bateti smantana cu indulcitorul si cafeaua ness pana obtineti o frisca . Pregatiti 2 pahare, puneti cuburi de gheata in fiecare si laptele de migdale....Citeste continuarea
Friptura de vita cu sos tomat la...
Postat de: Constelatialeu in Slow CookerAm avut niste carne de vita la congelator ( acum o saptamana a taiat cineva o vaca, bou,vitel, nu stiu ce era ca nu am fost de fata ), am scos-o sa se dezghete de seara si nu aveam nici o idee ce...Citeste continuarea
Friptura de miel cu cartofi noi
Postat de: mihaelar63 in OaieCartofii noi se curata, se taie in felii si se amesteca cu sare, piper, usturoi verde tocat si patrunjel verde tocat . Mielul se curata si se spala cu mare atentie....Citeste continuarea
Ficat de pui prajit la tigaie,...
Postat de: katty in FicatCum se prepara Ficat de pui prajit la tigaie, reteta rapida cu un rezultat suculent si delicios: Curatam bine ficatul de pielite, il spalam bine si il scurgem. Il punem intr-un castron si...Citeste continuarea
Fajitas de pui
Postat de: Meea in Mancaruri cu carneLipii: am pus toate ingredientele în mașina pentru frământat aluat, apoi l-am lasat la odihnit 30 de minute. Dacă dorești să...Citeste continuarea
Fusilli cu vitel
Postat de: dantes in FusilliPuneti la fiert pastele in apa clocotita cu sare, respectand timpul inscris pe ambalaj. Scurgeti pastele, punand deoparte circa 100 ml din apa in care au fiert. Taiem cubulete ceapa,...Citeste continuarea
Foietaj cu branza - Reteta rapida...
Postat de: Dea_Dea in DulciuriCum se prepara Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios Incepem cu umplutura. Branza, zaharul, esenta de vanilie si ouale se amesteca intr-un castron, la final se adauga...Citeste continuarea
Friptura de iepure
Postat de: mirela0911 in IepureSe spala carnea si se portioneaza in bucati mai mici. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun bucatile intr-un bol. Ceapa si usturoiul se curata si se taie bucati. Se pun peste carne. Se...Citeste continuarea
Friptura de gaina cu cartofi
Postat de: mihaelar63 in PuiCarnea de gaina portionata si bine spalata se pune la fiert in apa cu sare timp de 40 minute . Zeama rezultata de la fierberii carnii se poate folosi ca baza la prepararea unei ciorbe sau...Citeste continuarea
Focaccia cu masline, rosii si busuioc
Postat de: panacris in PiineDe data aceasta am lăsat-o pe Maricica bis, mașina de frământat și copt pâine să stea liniștită și am trecut la treabă! ;) Într-un vas încăpător se pune...Citeste continuarea
Fusilli cu ton si cherry
Postat de: TAB1TA in PasteSe fierb pastele in apa cu sare si putin ulei conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie rosiile cherry in doua. Dupa ce pastele au fiert, se scurge apa, se trece prin jet de apa rece, se...Citeste continuarea
Focaccia pufoasa cu rosii cherry si...
Postat de: TAB1TA in PiineIntr-un bol incapator se pune apa calduta. Se adauga zaharul. Se amesteca pana se dizolva. Se adauga drojdia uscata. Se amesteca usor. Se acopera vasul cu un prosop si se lasa 10 minute la...Citeste continuarea
Fasole verde cu ciuperci la cuptor
Postat de: TAB1TA in Mancaruri de legumeIntr-o tava am asezat fasolea verde si ciupercile. Am pisat usturoiul. L-am pus intr-un bol. Am adaugat ulei si apa. Apoi am adaugat condimentele. Am amestecat bine si am turnat in tava...Citeste continuarea
Ficatei de pui in sos de vin si...
Postat de: RODIMUR in FicatFicățeii de pui se curăță, se spală bine și se pun într-o strecurătoare, ca să se scurgă de apă. Se spală roșiile, se feliază și se lasă în așteptare. Se...Citeste continuarea
Fusilli cu piept de pui si smantana...
Postat de: mirela0911 in FusilliCum se prepara Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie pieptul de...Citeste continuarea
Focaccia cu masline și rozmarin
Postat de: ancutsa in PiineSe curăță măslinele de sâmburi. Se dizolvă drojdia în apă călduţă, se adaugă uleiul și apoi făină (în care am adăugat sarea și am amestecat-o puțin), treptat,...Citeste continuarea
Floricele cu carne
Postat de: ancutsa in Aperitive / GarnituriTimp de pregătire: 2 h Timp de coacere: 27 min, foc mediu Porții: 10 Mod de preparare: Pentru aluat: Într-un castron adânc, se amestecă apa cu...Citeste continuarea
Focaccia cu legume
Postat de: ReteteAlina in PizzaAluatul: intr-un bol se amesteca faina si amidonul de cartofi. In apa calduta se dizolva drojdia impreuna cu cele 2 lingurite de zahar. Facem o gaura in mijlocul fainii si adaugam uleiul si apa...Citeste continuarea
Fidegua de carne
Postat de: ReteteAlina in Mancaruri cu carneCarnea se spala si se taie cuburi mici. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se pun la calit. Dupa ce s-au calit, adaugam carnea si lasam sa se caleasca pana ce carnea se albeste.Apoi se adauga...Citeste continuarea
Frigarui de porc cu legume
Postat de: panacris in PorcPulpa de porc se spală și se taie în cubulețe de aproximativ 4 cm. Kaizerul se curăță de șorici, apoi se taie bucățele de cca. 2 cm. Ardeiul kapia se spală se curăță și...Citeste continuarea
Friptura marocana de berbecut
Postat de: mihaelar63 in OaieCarnea de berbecut se spala bine, se sareaza si se condimenteaza cu condimentele date. Turnati deasupra uleiul de masline si masati usor. Lasati carnea sa se odihneasca la...Citeste continuarea
Friptura de porc cu carnaciori
Postat de: mihaelar63 in PorcCarnea se taie felii si se asaza in tava. Deasupra puneti carnaciorii subtiri . Ceapa si usturoiul verde se taie rondele .si se pun deasupra carnurilor in tava ....Citeste continuarea
Friptura de vacuta la grill
Postat de: mihaelar63 in VitaCarnea de vacuta se portioneaza in felii de 2-3 cm, mai groase . Cu ajutorul mainii facute pumn se bate usor carnea . Nu este nevoie sa o intinzi ca la snitele . Se...Citeste continuarea
Fudulii de tauras cu verdeata
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carneFuduliile se cresteaza pe o parte si curata bine de membrana ce le inveleste . Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat . Puneti si...Citeste continuarea
Ficat de porc cu ceapa, reteta...
Postat de: ioana_lupu in FicatCum se prepara Ficat de porc cu ceapa, reteta rapida si delicioasa: Ficatul de porc este preferabil sa fie proaspăt (eu am avut congelat si a trebuit să îl spăl in mai multe ape)....Citeste continuarea
Fileuri de peste cu sos de curry si...
Postat de: cristeena20 in PestePestele se spala si se usuca cu un servetel absorbant de hartie; condimentam cu sare, piper alb si putin ulei de malsine-lasam deoparte pana pregatim restul ingredientelor. Intr-o...Citeste continuarea
Fusilli cu ciuperci
Postat de: mihaelar63 in FusilliPastele se pun la fiert in apa clocotinda respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Sarati. Curatati si spalati legumele. Taiati ceapa verde si usturoiul marunt....Citeste continuarea
Friptura de vitel cu fasole verde
Postat de: mihaelar63 in VitaCarnea fiarta de vitel se feliaza. Ceapa si usturoiul se curata se toaca marunt. Sotati ceapa cu doi catei de usturoi in ulei amestecat cu doua linguri de unt....Citeste continuarea
Ficat turcesc
Postat de: reisnaor_2006 in FicatPentru inceput curatam ficatul de pui, il taiem fasii mai mari. Intr-un bol amestecam ficatul cu amidonul, sarea, boiaua de ardei dulce, usturoiul pisat si uleiul. ...Citeste continuarea
Friptura de porc cu legume si orez
Postat de: mirela0911 in PorcSe spala carnea apoi se sterge bine de apa. Se taie in felii ca pentru snitele. Se bate usor cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se...Citeste continuarea
Friptura de vacuta cu cartofi...
Postat de: mihaelar63 in VitaCarnea de vacuta se lasa bucata intreaga, se sareaza si se pipereaza. Prajiti carnea pe toate partile cate 5 minute in putin unt amestecat cu ulei. Cartofii se coc la cuptor, se curata si...Citeste continuarea
Frigarui cu porc si legume
Postat de: ancutsa in PorcSe taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi se taie în sferturi. Ardeiul se spală și se taie fâșii...Citeste continuarea
File de novac cu legume
Postat de: panacris in PestePrazul se curăță, spală și se taie rondele, apoi se așază ca un pat într-un vas special pentru peșete, sau într-un vas termorezistent. Novacul filetat se asezonează de...Citeste continuarea
Fasole verde frantuzeasca, cu...
Postat de: mihaelar63 in Aperitive / GarnituriFasolea verde se decongeleaza la temperatura camerei . Fierbeti fasolea in apa clocotita 10 minute . Scurgeti fasolea verde si o limpeziti cu apa foarte rece [ pentru ca sa-si...Citeste continuarea
File de salau pane cu sos de capere
Postat de: panacris in SalauPeștele se porționează în bucăți de cca. 100 gr. Între timp ouăle se bat energic împreună cu muștarul. Feliile de pește se dau prin făină, oul bătut și iar...Citeste continuarea
Flatbread cu branzeturi si rosii
Postat de: panacris in PizzaÎn recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...Citeste continuarea
Fasole cu carnaciori proaspeti la...
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legumeFasolea se spala bine din doua -trei ape si se pune cu bicarbonatul si multa apa la fiert. Lasati sa fiarba 10 minute din momentul in care clocoteste . Scurgeti fasolea de...Citeste continuarea
Fasole alba uscata, cu mini carnati...
Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legumeFasolea se alege, se spală și se pune la înmuiat, cu apă clocotită. Se acoperă oala cu un capac și se lasă fasolea astfel la înmuiat, timp de 3 ore. După acest interval de...Citeste continuarea
Fasole cu gusa afumata
Postat de: violeta30 in Mancaruri cu carneCeapa se taie cubulețe. Se pune uleiul la încins într-o cratiță adâncă, se adaugă ceapa, morcovul ras și mai târziu ardeiul, apoi o ceșcuță cu apă. Când...Citeste continuarea