A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fasole batuta la slow cooker Crock Pot

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Fasolea se alege de seara, se spala si se pune in apa calda. Dimineata se scurge apa si se pune fasolea in vasul slow cookerului Crock Pot . Toate radacinoasele curatate, spalate si tocate...Citeste continuarea

Fusilli cu kaizer si smantana

Postat de: gaby_d in Fusilli

Pui la fiert pastele in apa cu sare. Nu le vei adauga decat atunci cand apa va da in clocot si le vei fierbe conform indicatiilor de pe cutie. In timp ce fierb ocupa-te de sos. Taie fasii...Citeste continuarea

Focaccia cu rozmarin, parmezan si...

Postat de: ancutsa in Piine

  Într-un bol încăpător cerni făina, adaugi drojdia uscată și le amesteci. Faci o gropiță în mijloc și torni apa. Amesteci bine și frămânți cu...Citeste continuarea

File de pastrav cu dovlecel, rosii...

Postat de: panacris in Pastrav

Recunosc că e prima oară când filetez un pește ;) N-am avut curiozitatea, nevoia și dorința, deoarece se găsește la orice oră și pescărie, file de pește. Dar, nah, acum m-a...Citeste continuarea

Frigarui de dovlecei cu ton

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de legume

Cei 4 dovlecei ii spalati, ii stergeti cu servetele si le taiati capetele. Ii taiati felii pe lung, cat mai subtiri. Incingeti o tigaie grill, o ungeti cu un strop de ulei si rumeniti feliile de...Citeste continuarea

Fusili cu spanac

Postat de: indrea_ms in Bucataras in oras

  Usturoiul il taiem feliute si-l calim putin in unt topit. Adaugam spanacul (spalat, curatat) si o ceasca de lapte si lasam cateva minute. La sfarsit punem 3 linguri de smantana. Potrivim...Citeste continuarea

File de novac la slow cooker Crock-Pot

Postat de: panacris in Slow Cooker

Peștele se asezonează cu sare, piper și ulei de măsline. Șe așază în vas-ul de ceramic al slow cookerului Crock-Pot, se adaugă ierburile aromatice și feliile de lămâie, vinul...Citeste continuarea

File de pui cu pancetta, chorizo si...

Postat de: panacris in Pui

Pieptul de pui feliat se asezonează cu sare, piper, boia de ardei dulce, ulei de măsline și  se așează într-o tavă termorezistentă și se lasă la rece minim 30 minute, maxim...Citeste continuarea

Foccacia cu cherry, usturoi verde...

Postat de: mihaelar63 in Piine

Preparati un aluat din fainuri, zahar, sare, 1 lingura ulei masline care se framanta cu apa calduta in care a fost  dizolvata drojdia. Pentru aceasta operatiune va puteti folosi...Citeste continuarea

Focaccia cu masline si rozmarin

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Aluatul: Intr-un vas amestecati apa, uleiul si zaharul. Adaugati cam jumatate din cantitatea de faina, cernuta, amestecati, apoi puneti drojdia. Adaugati si restul de faina, framantat pana...Citeste continuarea

Fasole verde cu ciuperci si rosii

Postat de: katty in Mancaruri de post

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, taiem putin din partea cartea care a stat in pamant si le feliem. Punem o oala cu putina apa la foc, in care vom adauga putina sare in...Citeste continuarea

Frappa de cafea cu lapte de migdale

Postat de: ctlina in Bauturi

Pregatiti frisca cu cafea. Bateti smantana cu indulcitorul si cafeaua ness pana obtineti o frisca . Pregatiti 2 pahare, puneti cuburi de gheata in fiecare si laptele de migdale....Citeste continuarea

Friptura de vita cu sos tomat la...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Am avut niste carne de vita la congelator ( acum o saptamana a taiat cineva o vaca, bou,vitel, nu stiu ce era ca nu am fost de fata ), am scos-o sa se dezghete de seara si nu aveam nici o idee ce...Citeste continuarea

Friptura de miel cu cartofi noi

Postat de: mihaelar63 in Oaie

 Cartofii noi se curata, se taie in felii si se amesteca cu sare, piper, usturoi verde tocat si patrunjel verde tocat . Mielul se curata si se spala cu mare atentie....Citeste continuarea

Ficat de pui prajit la tigaie,...

Postat de: katty in Ficat

Cum se prepara Ficat de pui prajit la tigaie, reteta rapida cu un rezultat suculent si delicios: Curatam bine ficatul de pielite, il spalam bine si il scurgem. Il punem intr-un castron si...Citeste continuarea

Fajitas de pui

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

 Lipii: am pus toate ingredientele în mașina pentru frământat aluat, apoi l-am lasat la odihnit 30 de minute.        Dacă dorești să...Citeste continuarea

Fusilli cu vitel

Postat de: dantes in Fusilli

Puneti la fiert pastele in apa clocotita cu sare, respectand timpul inscris pe ambalaj. Scurgeti pastele, punand deoparte circa 100 ml din apa in care au fiert. Taiem cubulete ceapa,...Citeste continuarea

Foietaj cu branza - Reteta rapida...

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Cum se prepara Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios Incepem cu umplutura. Branza, zaharul, esenta de vanilie si ouale se amesteca intr-un castron, la final se adauga...Citeste continuarea

Friptura de iepure

Postat de: mirela0911 in Iepure

Se spala carnea si se portioneaza in bucati mai mici. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun bucatile intr-un bol. Ceapa si usturoiul se curata si se taie bucati. Se pun peste carne. Se...Citeste continuarea

Friptura de gaina cu cartofi

Postat de: mihaelar63 in Pui

Carnea de gaina portionata si bine spalata se pune la fiert in apa cu sare timp de 40 minute . Zeama rezultata de la fierberii carnii se poate folosi ca baza la prepararea unei ciorbe sau...Citeste continuarea

Focaccia cu masline, rosii si busuioc

Postat de: panacris in Piine

De data aceasta am lăsat-o pe Maricica bis, mașina de frământat și copt pâine să stea liniștită și am trecut la treabă! ;) Într-un vas încăpător se pune...Citeste continuarea

Fusilli cu ton si cherry

Postat de: TAB1TA in Paste

Se fierb pastele in apa cu sare si putin ulei conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie rosiile cherry in doua. Dupa ce pastele au fiert, se scurge apa, se trece prin jet de apa rece, se...Citeste continuarea

Focaccia pufoasa cu rosii cherry si...

Postat de: TAB1TA in Piine

Intr-un bol incapator se pune apa calduta. Se adauga zaharul. Se amesteca pana se dizolva. Se adauga drojdia uscata. Se amesteca usor. Se acopera vasul cu un prosop si se lasa 10 minute la...Citeste continuarea

Fasole verde cu ciuperci la cuptor

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de legume

Intr-o tava am asezat fasolea verde si ciupercile. Am pisat usturoiul. L-am pus intr-un bol. Am adaugat ulei si apa. Apoi am adaugat condimentele. Am amestecat bine si am turnat in tava...Citeste continuarea

Ficatei de pui in sos de vin si...

Postat de: RODIMUR in Ficat

Ficățeii de pui se curăță, se spală bine și se pun într-o strecurătoare, ca să se scurgă de apă. Se spală roșiile, se feliază și se lasă în așteptare. Se...Citeste continuarea

Fusilli cu piept de pui si smantana...

Postat de: mirela0911 in Fusilli

Cum se prepara Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se taie pieptul de...Citeste continuarea

Focaccia cu masline și rozmarin

Postat de: ancutsa in Piine

Se curăță măslinele de sâmburi. Se dizolvă drojdia în apă călduţă, se adaugă uleiul și apoi făină (în care am adăugat sarea și am amestecat-o puțin), treptat,...Citeste continuarea

Floricele cu carne

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Timp de pregătire: 2 h Timp de coacere: 27 min, foc mediu Porții: 10   Mod de preparare: Pentru aluat: Într-un castron adânc, se amestecă apa cu...Citeste continuarea

Focaccia cu legume

Postat de: ReteteAlina in Pizza

Aluatul: intr-un bol se amesteca faina si amidonul de cartofi. In apa calduta se dizolva drojdia impreuna cu cele 2 lingurite de zahar. Facem o gaura in mijlocul fainii si adaugam uleiul si apa...Citeste continuarea

Fidegua de carne

Postat de: ReteteAlina in Mancaruri cu carne

Carnea se spala si se taie cuburi mici. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se pun la calit. Dupa ce s-au calit, adaugam carnea si lasam sa se caleasca pana ce carnea se albeste.Apoi se adauga...Citeste continuarea

Frigarui de porc cu legume

Postat de: panacris in Porc

Pulpa de porc se spală și se taie în cubulețe de aproximativ 4 cm. Kaizerul se curăță de șorici, apoi se taie bucățele de cca. 2 cm. Ardeiul kapia se spală se curăță și...Citeste continuarea

Friptura marocana de berbecut

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Carnea de berbecut se spala bine, se sareaza si se condimenteaza cu condimentele date. Turnati deasupra uleiul de masline si masati usor. Lasati carnea sa se odihneasca la...Citeste continuarea

Friptura de porc cu carnaciori

Postat de: mihaelar63 in Porc

Carnea se taie felii si se asaza in tava. Deasupra puneti carnaciorii subtiri . Ceapa si usturoiul verde se taie rondele .si se pun deasupra carnurilor in tava ....Citeste continuarea

Friptura de vacuta la grill

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea de vacuta se portioneaza in felii de 2-3 cm, mai groase . Cu ajutorul mainii facute pumn se bate usor carnea . Nu este nevoie sa o intinzi ca la snitele . Se...Citeste continuarea

Fudulii de tauras cu verdeata

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Fuduliile se cresteaza pe o parte si curata bine de  membrana ce le inveleste . Fuduliile se pun in putina apa cu otet si se lasa o jumatate de ora la marinat . Puneti si...Citeste continuarea

Ficat de porc cu ceapa, reteta...

Postat de: ioana_lupu in Ficat

Cum se prepara Ficat de porc cu ceapa, reteta rapida si delicioasa: Ficatul de porc este preferabil sa fie proaspăt (eu am avut congelat si a trebuit să îl spăl in mai multe ape)....Citeste continuarea

Fileuri de peste cu sos de curry si...

Postat de: cristeena20 in Peste

Pestele se spala si se usuca cu un servetel absorbant de hartie; condimentam cu sare, piper alb si putin ulei de malsine-lasam deoparte pana pregatim restul ingredientelor. Intr-o...Citeste continuarea

Fusilli cu ciuperci

Postat de: mihaelar63 in Fusilli

Pastele se pun la fiert in apa clocotinda respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Sarati.  Curatati si spalati legumele. Taiati ceapa verde si usturoiul marunt....Citeste continuarea

Friptura de vitel cu fasole verde

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea fiarta de vitel se feliaza. Ceapa si usturoiul  se curata se toaca marunt. Sotati ceapa cu doi catei de usturoi in ulei amestecat cu doua linguri de unt....Citeste continuarea

Ficat turcesc

Postat de: reisnaor_2006 in Ficat

      Pentru inceput curatam ficatul de pui, il taiem fasii mai mari. Intr-un bol amestecam ficatul cu amidonul, sarea, boiaua de ardei dulce, usturoiul pisat si uleiul.  ...Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume si orez

Postat de: mirela0911 in Porc

Se spala carnea apoi se sterge bine de apa. Se taie in felii ca pentru snitele. Se bate usor cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se...Citeste continuarea

Friptura de vacuta cu cartofi...

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea de vacuta se lasa bucata intreaga, se sareaza si se pipereaza. Prajiti carnea pe toate partile cate 5 minute in putin unt amestecat cu ulei. Cartofii se coc la cuptor, se curata si...Citeste continuarea

Frigarui cu porc si legume

Postat de: ancutsa in Porc

  Se taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi se taie în sferturi. Ardeiul se spală și se taie fâșii...Citeste continuarea

File de novac cu legume

Postat de: panacris in Peste

Prazul se curăță, spală și se taie rondele, apoi se așază ca un pat într-un vas special pentru peșete, sau într-un vas termorezistent. Novacul filetat se asezonează de...Citeste continuarea

Fasole verde frantuzeasca, cu...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Fasolea verde se decongeleaza la temperatura camerei . Fierbeti fasolea in apa clocotita 10 minute . Scurgeti fasolea verde si o limpeziti cu apa foarte rece [ pentru ca sa-si...Citeste continuarea

File de salau pane cu sos de capere

Postat de: panacris in Salau

Peștele se porționează în bucăți de cca. 100 gr. Între timp ouăle se bat energic împreună cu muștarul. Feliile de pește se dau prin făină, oul bătut  și iar...Citeste continuarea

Flatbread cu branzeturi si rosii

Postat de: panacris in Pizza

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...Citeste continuarea

Fasole cu carnaciori proaspeti la...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legume

Fasolea se spala bine din doua -trei ape si se pune cu bicarbonatul si multa apa la fiert. Lasati sa fiarba 10 minute din momentul in care clocoteste . Scurgeti fasolea de...Citeste continuarea

Fasole alba uscata, cu mini carnati...

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Fasolea se alege, se spală și se pune la înmuiat, cu apă clocotită. Se acoperă oala cu un capac și se lasă fasolea astfel la înmuiat, timp de 3 ore. După acest interval de...Citeste continuarea

Fasole cu gusa afumata

Postat de: violeta30 in Mancaruri cu carne

Ceapa se taie cubulețe. Se pune uleiul la încins într-o cratiță adâncă, se adaugă ceapa, morcovul ras și mai târziu ardeiul, apoi o ceșcuță cu apă. Când...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]