A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de loboda

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Se curata si se spala loboda, apoi se taie mai mica. Ceapa se taie marunt, morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea mica, orezul se spala. Se incinge uleiul si se pune la calit ceapa,...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de: diana_k in Ciorbe

Sunca, ceapa si usturoiul verde se taie bucatele mici. Salata se spala, se scurge de apa si se taie marunt. Calim sunca in 2 linguri de ulei, cand s-a rumenit punem ceapa si usturoiul verde...Citeste continuarea

Crema de ciocolata cu capsuni (de...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Crema de ciocolata: Intr-un castron punem putin lapte de soia din cei 500 ml. Adaugam zaharul, amidonul si cacaoa, zaharul cu pastai de vanilie si coaja rasa de lamaie. Cu o lingura amestecam...Citeste continuarea

Ciocolată aromată

Postat de: Ade200 in Dulciuri

Într-un castron se cerne făina şi laptele praf şi se omogenizează.  Într-o cratiţă de 3 l se pune zahărul, apa şi zeama de lămâie şi se fierb până...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu pulpa de porc

Postat de: r3nat02006 in Porc

Pulpa de porc se unge cu ulei si se trece printr-un praf de sare, iar din loc in loc se introduc in interiorul pulpei catei de usturoi. Se lasa la frigider minim 30 min acoperita cu folie...Citeste continuarea

Corăbioare şi împletitură cu...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am pregatit o maia din drojdie,o lingurita de zahar,putin lapte caldut si o lingura de faina.Am lasat sa dospeasca. Ouale le-am batut cu zaharul. Faina cernuta am amestecat-o cu sarea,untul...Citeste continuarea

Cornuri moi cu dulceata

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Cernem faina iar in mijloc facem o gaura si punem mierea,drojdia dizolvata in putin lapte caldut si sarea.Amestecam usor si treptat punem restul de lapte,iar apoi  plicul de zahar si untul...Citeste continuarea

Ciuperci Umplute

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile(palariile) se curata de coaja, se scot piciorusele se curata si se toaca marunt. Taiem ceapa verde si usturoiul fasiute si il adaugam peste, maruntim mugurii de pin si fulgii de...Citeste continuarea

Ciorba de primavara

Postat de: RuxyRux in Ciorbe

Spalam si tocam marunt salata, spanacul, loboda, ceapa si usturoiul.  Radem morcovul si taiem cartoful bucati. Incingem uleiul, eu am folosit oala Zepter...adaugam pe rand ceapa si...Citeste continuarea

Clatite americane

Postat de: Alinutza80 in Dulciuri

Se amesteca intr-un bol mare ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se lasa deoparte. Intr-un alt bol se bat ouale cu laptele, apoi se pune amestecand continuu, lichidul...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare (de porc) cu...

Postat de: Dya in Ciorbe

Legumele tocate le punem la fiert in 1.5 l apa pentru 20-30 de minute. Adaugam cartofii taiati cuburi si lasam la foc mic, pana cand acestia au fiert suficient. Saram dupa gust, adaugam borsul si...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat (reteta de post)

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-In borsul putin caldut dizolvam drojdia -adaugam uleiul,sarea zaharul adaugam faina putin cate putin pana obtinem un aluat potrivit de tare -intindem in foaie subtire,decupam dupa...Citeste continuarea

Cornulete fragede

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

In faina cernuta se face o gaura in mijloc se adauga untura(calduta)si borsul se dizolva drojdia si bicarbonatul de sodiu si si apoi se adauga zaharul,sarea ,ouale ,coaja de lamaie si vanilia....Citeste continuarea

Cartofi Duchesse

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

1. Taiem cartofii in 4, ii spalam si ii punem la fiert. 2. Preincalzim cuptorul la 200 °C. 3. Scurgem apa, ii zdrobim bine apoi incorporam untul. Inainte de a trece la pasul urmator,...Citeste continuarea

Conopida gratinata cu soia"Inedit"

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri de legume

Se pun la fiert soia si conopida , pana se inmoaie cam 20 min.Se scot in strecuratoase si se lasa la scurs. Intre timp se face un sos din telemeaua rasa, ou, iaurt si marar .(se amesteca toate...Citeste continuarea

Cosulete de linte cu guacamole

Postat de: camelia75 in Mancaruri de post

Mod de preparare cosulete Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs. Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul cu grija pentru a nu sfarama lintea. Puneti 2...Citeste continuarea

Ceapa Umpluta (pentru 2 portii)

Postat de: nico15 in Mancaruri de post

Vom alege patru cepe, aproximativ de aceeasi marime, le curatam de frunze. Pregatim o cratita in care adaugam apa si sare, adaugam ceapa(4 bucati) si o lasam aproximativ 15 minute pana se-nmoaie....Citeste continuarea

Coupe Jacques pentru 5 persoane

Postat de: nico15 in Dulciuri

Fructele se spala, se curata, iar fructele mai mari se taie in felii sau in cubulete de marime potrivita. Se stropesc cu zeama de lamaie si adaugam zaharul.  Punem intr-un recipient 5-6...Citeste continuarea

Chiftelute cu sos alb

Postat de: gaby_d in Vita

Ceapa curatata si spalata o tai rondele si o calesti doua minute in ulei. Cureti cartofii spalati si-i dai pe razatoare. Painea o inmoi in lapte rece apoi o storci bine in mana. Amesteci...Citeste continuarea

Cartof umplut cu pui si ciuperci

Postat de: RuxyRux in Pui

Carnea se toaca impreuna cu ciupercile, ceapa si usturoiul. Cartofii se curata si se fierb intregi pentru 15 minute. Se scot, se lasa la racit si se scobesc pe interior. Intr-o cratita se...Citeste continuarea

Chisca

Postat de: antici_gabytza in Mezel de casa

Intr-o oala cu apa calduta adaugam orezul spalat si scurs si lasam sa fiarba orezul. Dupa ce s-a fiert orezul il scurgem foarte bine de apa. Intr-o alta oala fierbem plamanii cu ficatul si cu...Citeste continuarea

Cocktail de portocale

Postat de: cristeena20 in Cocktail

- Stoarcem portocalele ; - Intr-un pahar mare punem cuburile de gheata peste care turnam aperol (dupa gust), vin alb rece si sucul de portocala. La final punem apa minerala. - Se serveste...Citeste continuarea

Clatite cu gem

Postat de: Ela68 in Prajituri

Se amesteca ouale cu cele doua linguri de zahar si sarea, se adauga apoi alternativ faina si laptele. Se bate bine cu telul pana obtinem un aluat cremos, nu foarte gros, lasandu-se apoi la...Citeste continuarea

Ciorba de burta (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Supe/Ciorbe

Punem bucatile de burta si rasolul la fiert, in aprox 5 litri de apa rece si lasam sa fiarba apa si sa se formeze spuma. Scoatem carnea si burta, aruncam apa, spalam carnea si oala si punem iar la...Citeste continuarea

Cannelloni cu branza dulce si stafide!

Postat de: hashul in Cannelloni

Se pune  apa la fiert, iar cand clocoteste puneti pastele şi le lasati fix 2 minute.Le lasati deoparte sa se racoreasca. Acum  preparam umplutura amestecand toate ingredientele....Citeste continuarea

Cotlet de porc evantai

Postat de: andremys in Porc

Luam cotletul si il felim dar nu de tot, feliem in asa fel incat baza sa ramana intreaga. Taiem rosiile si cascavalul felii, iar separat zdrobim usturoiul pe care il amestecam cu mustarul. Ungem...Citeste continuarea

Ciuperci umplute pane

Postat de: CookieMonster in Aperitive / Garnituri

1. Ciupercile se spala bine se curata de codite si se pun in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scot si se lasa la scurs cu palariile in jos. 2. Ouale se bat bine cu sare si piper....Citeste continuarea

Crochete de carne

Postat de: Alina26 in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam, ii dam pe robot si ii stoarcem.Paine o punem la inmuiat,o stoarcem si o dam si pe ea pe robot. Intr-un bol punem carnea,cartofii,painea,patrunjelul si mararul...Citeste continuarea

Ciorba de loboda

Postat de: simona72 in Supe/Ciorbe

Intr-o oala pt ciorba punem uleiul la incins, adaugam ceapa tocata marunt si o lasam pina devine sticloasa, adaugam apio taiat feliute, morcovii si radacina de patrunjel taiate ca pt ciorba,...Citeste continuarea

Covrigei fragezi cu branza

Postat de: sasha in Aperitive / Garnituri

Cernem faina, facem un cuib in mijloc si punem drojdia amestecata cu 4 linguri de apa,ouale, 1 lingura sare, untura , apa si branza faramata si framantam bine. Mai punem faina in caz ca e prea...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuci

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma. Galbenusurile le amestecam cu uleiul pana obtinem o pasta omogena....Citeste continuarea

Chocolate Crinkles/Biscuiti crapati

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Dulciuri

Mixam ouale cu zaharul pana se deschide la culoare si isi dubleaza volumul. Topim ciocolata pe baie de abur impreuna cu untul. Adaugam ciocolata topita, usor calduta, peste oua, amestecand...Citeste continuarea

Clafoutis cu visine

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Ouale batute bine cu un praf de sare, zahar, vanilie, adaugam faina, lapte caldut si amestecam cu telul pana se omogenizeaza totul Rasturnam in forme mici sau una mare, unse cu unt, in care am...Citeste continuarea

Chiftelute din piept de pui

Postat de: Bucatardinpasiune in Pui

Carmangeria de unde-mi achizitionez eu carnita era aprovizionata cu o sumedenie de tipuri de carne si bineinteles, cu nelipsitul piept de pui, dezosat si fara piele. Am ales doua bucati mititele,...Citeste continuarea

Crap rumen

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala [capul l-am pus deoparte pentru ciorba]. Increstati pestele pe ambele parti cu cutitul ,taieturi paralele la 1 cm distanta . Spalati-l cu...Citeste continuarea

Ciupercute cu cascaval

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de legume

Se curata si se spala ciupercutele. Se aseaza intr-o tigaie cu ulei,se prajesc usor pe ambele parti. Se condimenteaza cu sare si piper iar cu cateva minute inainte de a le lua de pe foc se...Citeste continuarea

Cupcakes sub cupola de cocos

Postat de: sufletista in Prajituri

Amestecam apa calduta cu cacaoa si punem pe foc sa fiarba 1 clocot, dupa care lasam sa se raceasca. Faina o amestecam cu praful de copt si sarea, Untul il mixam cu zaharul pana devine...Citeste continuarea

Clatitele cu crema de branza si...

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

 Prepararea a fost foarte rapida: am facut clatitele, apoi le-am umplut cu crema de branza si am presarat fasiile de ardei copt, am rulat strans si am dat la rece. Cu putin timp inainte de...Citeste continuarea

Ciuperci umplute, la cuptor

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Rupem coditele ciupercilor si le curatim, la fel procedam si cu palariutele ciupercilor. Telemeaua, oul crud , mararul verde si ceapa taiata le dam prin blender sa se faca o crema. Presaram...Citeste continuarea

Crema de ciocolata si cafea

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Cafeaua se pune la fiert impreuna cu ciocolata. Se amesteca oul cu 4 linguri de fructoza, faina si laptele.  In cafeaua fierbinte se toarna amestecul de mai sus si se amesteca cu un tel...Citeste continuarea

Coronita de branza cu mamaliguta

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancare copii

Punem intr-un ceaun apa si sarea si malaiul. Amestecam si acoperim cu un capac. Asteapta sa inceapa sa borboroseasca. Amestecam bine si adaugam cubuletul de unt, acoperim vasul cu un capac...Citeste continuarea

Cheesecake cu sos de capsuni -...

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Crema de branza de la temperatura camerei o punem intr-un vas si o mixam pana devine spumoasa. Adaugam apoi zaharul, sarea si mixam bine.Incorporam apoi faina, iar la final smantana....Citeste continuarea

Crema de ciocolata cu banane (din...

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Pregatim crema conform inctructiunilor de pe plic. Punem laptele pe foc, cand incepe sa fiarba adaugam treptat compozitia obtinuta din praful de budinca amestecat cu 6 linguri de lapte si...Citeste continuarea

Crochete de spanac (de post)

Postat de: Alina26 in Mancaruri de post

1. Curatam ceapa, o tocam marunt si o punem in tigaie la calit cu putin ulei de masline. Spalam spanacul, il mai maruntim putin si il punem peste ceapa cu putina sare, acoperiti cu un capac....Citeste continuarea

Clatite cu branza

Postat de: COSTEO in Dulciuri

Ouale se amesteca cu faina, laptele, sifonul sau berea si sarea si se lasa 1 ora jumate la rece. Se amesteca iar si daca aluatul s-a ingrosat prea tare se mai subtiaza cu putina apa. Aluatul...Citeste continuarea

Clatite Oscar

Postat de: ralu_ca in Pui

Se spala bine ceapa, usturoiul si ciupercile si se taie marunt. Pieptul de pui se taie cubulete foarte mici. Intr-o cratita punem ulei, il lasam sa se incinga si apoi punem ciupercile. Le...Citeste continuarea

Cannelloni cu branza, spanac si...

Postat de: hashul in Cannelloni

Se taie ceapa si cu usturoiul marunt si se calesc 2-3 min intr-o oala in care am pus o lingura de unt. Intre timp tocam putin spanacul proaspat fiert si il adaugam peste ceapa calita si mai lasam...Citeste continuarea

Chifteluţe de ficat

Postat de: madi_marin in Ficat

Se taie ficatul în bucăţi mai mici, se spală şi se pun la fiert. Când sunt gata fierte se scot din zeama în care au fiert, se pun  în robot...Citeste continuarea

Crema fina de branza si ness cu...

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Branza se amesteca bine bine cu zaharul si nesul. Batem frisca, jumatate amestecam cu crema de branza jumatate pastram Prunele le taiam in jumatate. Se pune un rand de crema de branza,...Citeste continuarea

Cozonac Rosenkranz

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se cerne faina, se amesteca cu sarea si coaja de lamaie. Se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si laptele caldut, apoi cu drojdia pana se dizolva. Se toarna toate peste faina si se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]