Bulz ca la Bran
Postat de: Simo in Aperitive / GarnituriPentru o masura de malai grisat (ca sa scapi de probleme si asteptare) trebuie 2 1/2 masuri de apa. Apa cu sare se pune pe foc si in momentul in care fierbe se toarna malaiul incet incet...Citeste continuarea
Budincă a la Mihaela cu brânză...
Postat de: Mihaela in DulciuriAm fiert in apa cu putina sare niste taietei (cred ca erau in jur de 250g) si i-am scurs. Cam vreo 300g branza de vaci am amestecat cu 3 oua de data asta (data trecuta am pus numai 2 ca atat...Citeste continuarea
Biluţe de ciocolată
Postat de: miealex in DulciuriSe amesteca toate ingredientele. Apoi se creeaza bilutele si se dau prin zahar pudra. Se lasa la rece 2-3 ore dupa care pot fi servite. Optional: deasupra se pot...Citeste continuarea
Bomboane Raffaelo
Postat de: Bucataras in DulciuriSe mixeaza untul cu zaharul pudra vanilat pana ce obtinem o spuma. Se adauga si laptele praf, nuca de cocos (50 g) si foile de napolitane maruntite bine. Se fac bilute si se pune o migdala...Citeste continuarea
Brownies cappuccino
Postat de: Oana in DulciuriSe incinge cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt ( 20×20 cm). Eu am facut cantitate dubla, asa ca tava mea e mai mare :) Se topesc la foc mic ciocolata, untul si nessul dizolvat,...Citeste continuarea