Blogosfera culinara

Focaccia homemade cu roșii uscate și rozmarin

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.05.2023

  Cine nu iubește mirosul de pâine proaspătă? Cine nu iubește pâinea caldă scoasă din...articol complet

Pasca cu branza, ciocolata si pandispan

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 20.05.2023

 De ceva timp sotul tot imi zicea ca ar manca niste pasca cu ciocolata! Cum in acest week-end am...articol complet

Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan – la cuptor

Postat pe: Savori urbane Data: 19.05.2023

Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan...articol complet

Ruladă Caprese – simplă și aromată

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.05.2023

  Toată lumea cunoaşte salata Caprese. S-ar părea chiar că îşi are originea în insula...articol complet

Vinete umplute – o rețetă de încercat

Postat pe: Adi Hadean Data: 17.05.2023

  Vă spun sincer sunt mare fană vinete, de aceea încerc mereu să le integrez în diverse...articol complet

Ceai cu ghimbir, de casă

Postat pe: Gourmandine Data: 16.05.2023

Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie...articol complet

Chifteluțe de dovlecei

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.05.2023

Vin iar cu o rețetă inspirată din copilărie. Mama mereu pregătea acasă chifetluțe de...articol complet

Ebook Torturi de Eveniment vol. 3

Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.05.2023

The post Ebook Torturi de Eveniment vol. 3 appeared first on Pastry Workshop. Torturile de...articol complet

Ciambellone cu mere si gem de gutui

Postat pe: Ce si cum mai gatim Data: 14.05.2023

Un desert usor, de weekend, rapid si deloc complicat.Ingrediente simple, in mod sigur prezente in...articol complet

VIDEO: Prajitura cu fulgi de ovaz, iaurt, afine si nuci

Postat pe: Retetele bunicii Data: 13.05.2023

Ingrediente 130 g fulgi de ovaz 200 ml apa fierbinte 2 [...] Articolul VIDEO: Prajitura cu...articol complet

Paste cu creveți – o rețetă rapidă

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.05.2023

Potrivit cu un vin bun – așa sună tema pe care am avut-o în această săptămână. M-am...articol complet

Bouilli de viţel sau tocană de coadă de viţel

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.05.2023

Din punctul meu de vedere cea mai faină bucată de carne ce se poate asocia cu un vin bun,...articol complet

Pasca cu branza si stafide

Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 10.05.2023

 Ingrediente necesare:- 700 gr branza dulce de vaci- 400 gr smantana- 200 gr unt- 7 oua- 200 gr...articol complet

Lahmacun

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 09.05.2023

 Lahmacun este o reteta turceasca, o lipie pregatita in casa, peste care se pune carne tocata cu...articol complet

Noisette – Entremet cu alune de padure

Postat pe: Pastry Workshop Data: 09.05.2023

The post Noisette – Entremet cu alune de padure appeared first on Pastry Workshop. Am...articol complet

Tort Profiterol – desert aniversar

Postat pe: Adi Hadean Data: 08.05.2023

Din momentul în care am aflat următoarea temă și faptul că vă apărea de ziua mea, gândul...articol complet

VIDEO: Prajitura cu bezea si doua tipuri de gem

Postat pe: Retetele bunicii Data: 06.05.2023

Ingrediente 3 oua 50 g zahar pudra 8 g zahar vanilinat [...] Articolul VIDEO: Prajitura cu...articol complet

Galette cu căpșuni și cimbrișor

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.05.2023

Iubesc primăvara, iubesc luna mai, mai ales că sunt născută într-o zi de mai. Iubesc tot ce...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]