Porc marinat gătit lent, cu garnitură de legume
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.03.2025Pe măsură ce zilele se lungesc și natura renaște, simțim nevoia de a aduce în bucătăria...articol complet
Salată de quinoa cu sparanghel
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.03.2025Martie a sosit deja de zile bune, aducând cu sine primele raze de soare și promisiunea...articol complet
Risotto din orzo cu șofran și caracatiță
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.03.2025Lumina crește, masa se schimbă…Wow, această tema a fost ușoară și provocatoare,...articol complet
Ruladă de pui cu sos cremos de ciuperci
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.03.2025Un răsfăț primăvăratic în farfurie – acesta a fost primul meu gând în momentul în care...articol complet
Mic Vocabular de Cofetarie Romaneasca
Postat pe: Pastry Workshop Data: 17.03.2025The post Mic Vocabular de Cofetarie Romaneasca appeared first on Pastry Workshop. Inspiratia...articol complet
Iahnie de fasole albă cu piept de porc
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.03.2025Astăzi avem pe masă un preparat care îți încălzește sufletul și îți aduce aminte de...articol complet
Strudel cu ciuperci
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 16.03.2025Mi-a facut Andra pofta cu strudelul ei si am zis sa il pregatesc si eu! Am luat foi...articol complet
Supă cremă de linte roșie cu turmeric
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.03.2025Într-o zi liniștită de martie, am ales să gătesc o supă cremă de linte roșie cu turmeric...articol complet
Pastilla cu miel și dovleac confiat
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.03.2025Dacă la prima rețetă v-am invitat să facem o regresie în timp și să călătorim în...articol complet
Ribs Slow Cook cu piure de mazăre
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.03.2025Ribs Slow Cook cu piure de mazăre și cartofi aromați – este rețeta perfectă pentru o...articol complet
Prajitura cu crema de nuca de cocos de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.03.2025Imi plac mult, mult de tot deserturile cu nuca de cocos, asa ca, in aceste zile, am facut o...articol complet
Focaccia fără grabă
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.03.2025Focaccia fără grabă este mai mult decât o rețetă – este o experiență culinară ce...articol complet
Baba au rhum exotic – o întruchipare a femeii
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.03.2025”Pentru ea, cu drag” – o temă extrem de ofertantă, dar care a venit cu o mare...articol complet
Creveți în sos cremos cu usturoi
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 06.03.2025Ingrediente pentru Creveți în sos cremos cu usturoi300 g creveți1+1 lingură unt1+1...articol complet
Rulouri De Poveste Pentru Ea – Fruitty Rolls
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.03.2025Rulouri de Poveste pentru Ea sunt un dulce cu adevărat special, gândit să aducă un zâmbet pe...articol complet
CiocoCocoBerry – Un desert pentru EA
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.03.2025Unele gesturi sunt mai dulci decât cuvintele. Dacă vrei să surprinzi pe cineva special cu un...articol complet
Salată de murături în sos de muștar
Postat pe: Kitchen open 24h/day Data: 04.03.2025Este o salată cu gust dulce acrișor, foarte gustoasă, care poate fi conservată și servită...articol complet
Pui Provencal cu roșii și măsline
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 04.03.2025Ingrediente pentru Pui provensal cu roșii și măsline1 kg pui - piept...articol complet
Cești cu mousse de ciocolată albă și căpșuni
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.03.2025Martie este luna în care celebrăm femeile speciale din viața noastră – mame, surori,...articol complet
Mușchi evantai în sos de vin
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.03.2025Dragii mei, azi avem o rețetă simplă, rapidă și plină de gust. Am pus mâna pe un mușchi...articol complet