Blogosfera culinara

Jacket Potatoes umpluți cu pui și brânză

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.08.2025

„Prea bun să dau și altcuiva” – o temă provocatoare săptămâna aceasta, recunosc. Rar...articol complet

De vorbă cu internii: Adina Miron

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.08.2025

Seria interviurilor cu internele din acest an merge mai departe. De data asta, stăm de vorbă cu...articol complet

Sos de roşii bun la toate!

Postat pe: Adi Hadean Data: 15.08.2025

Ce vă propun azi nu e chiar o rețetă, e clar o scuză să stăm la povești. Unele rețete nu...articol complet

Scones cu șuncă afumată și cheddar maturat

Postat pe: Adi Hadean Data: 14.08.2025

Nu e o rețetă, e o scuză să stăm la povești – da, fix așa este! Nu e o rețetă...articol complet

Tartlette cu crema de brânză și caise

Postat pe: Adi Hadean Data: 13.08.2025

Unele rețete ale mele nu se gătesc ca parte dintr-un plan, ci dintr-o stare, dintr-o dorință...articol complet

Portokalopita – cu miros de vacanță

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.08.2025

Unele deserturi nu sunt simple deserturi, ci ocazii de întâlniri cu prietenii, de stat la...articol complet

De vorbă cu internii: Diana Trabok

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.08.2025

Diana face parte din echipa de interne din acest an și își lasă amprenta prin felul ei atent...articol complet

Zaharul invertit in cofetarie: ce este si cum Il prepari acasa

Postat pe: Pastry Workshop Data: 10.08.2025

The post Zaharul invertit in cofetarie: ce este si cum Il prepari acasa appeared first on Pastry...articol complet

Înghețată de ciocolată albă, cardamom și fistic

Postat pe: Adi Hadean Data: 08.08.2025

Desertul meu de vară s-a născut într-o după-amiază leneșă, când lumina blândă a...articol complet

Parfait cassata – un trio de arome rafinate

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.08.2025

Tema din această săptămână ne duce pe tărâmul desertului meu favorit din toate timpurile:...articol complet

Sfanta Manastire Lainici

Postat pe: Laura Sava Data: 06.08.2025

  De Sfanta Manastire Lainici ma leaga atat de multe! Si de atata timp! …de cand eram...articol complet

Semifreddo Bonbons

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.08.2025

Există deserturi care cer timp și migală, și există deserturi care îți aduc bucurie...articol complet

Batoane de înghețată cu curmale și caju

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.08.2025

Tema acestei săptămâni a fost una cât se poate de explicită: „Înghețată”. Mult...articol complet

De vorbă cu internii: Elena Ilie

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.08.2025

Poate că n-ar strica să le cunoaștem mai bine pe internele din acest an. Pun suflet și idei...articol complet

Tarta de post cu fistic si ciocolata

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.08.2025

 Unele deserturi de post sunt senzationale, mai bune decat cele de frupt sau chiar nu ai...articol complet

Plăcintă dobrogeană cu brânză sărată

Postat pe: Gourmandine Data: 03.08.2025

Ingrediente (pentru o tavă mare) Pentru aluat: – 500 g făină albă – 1 linguriță...articol complet

De ce să aleg curs cofetar – 7 motive să aleg Pastry Workshop

Postat pe: Pastry Workshop Data: 31.07.2025

The post De ce să aleg curs cofetar – 7 motive să aleg Pastry Workshop appeared first on...articol complet

Lasagna cu dovlecei, sunca si cascaval

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.07.2025

 Ce mai facem din dovlecei? Am gasit eu o reteta tare faina, simpla si buna de tot, cel...articol complet

Tacos mexican cu pui crocant

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.07.2025

Doamnelor, domnilor, dragii mei, astăzi am mers pe simplu și rapid. Niște tacos cu pui...articol complet

Ce înveți la cursul nostru de cofetar – 14 module detaliate

Postat pe: Pastry Workshop Data: 28.07.2025

The post Ce înveți la cursul nostru de cofetar – 14 module detaliate appeared first on Pastry...articol complet