De prin lume adunate si-napoi la lume date
Postat de: Irina in Cu de toatePrintre miile de articole despre alimentatia sanatoasa am gasit ceva foarte interesant si anume asemanarea dintre anumite legume, fructe si organe ale corpului uman.Citeste continuarea
Cine moare cate putin - Pablo Neruda
Postat de: Irina in Cu de toateAm citit ceva frumos si am vrut sa impartasesc cu voi.Citeste continuarea
Conversia unitatilor de masura ale bucatariei internationale
Postat de: LUK in TipsuriCum mai am obiceiul sa citesc si retete ale altor tari gasesc de cele mai multe ori cantitatile scrise in alte unitati de masura decat grame/mililitrii..asa ca am gasit pe culinar.ro(caruia ii...Citeste continuarea
Plantele care purifică aerul din casă
Postat de: lia in Cu de toateUn articol pentru toate/toti bucatarasii care iubesc plantele verzi si florile in general.Citeste continuarea
10 motive pentru care imi place www.Bucataras.ro
Postat de: Sylvia in Cu de toateIncep prin a recunoaste ca titlu este inspirat din noua metoda de apreciere a retetelor introdusa de curand, pe cat de simpla, pe atat de frumoasa si prietenoasa imi place :)!Citeste continuarea
“New Evolution” – cea mai de succes noua dieta a momentului
Postat de: Cristi_Roman in Cu de toateStiti ca nu vorbesc foarte des despre diete, fiindca am propria dieta, daca pot spune asa, adica un manunchi de reguli si obisnuinte pe care mi le-am facut de aproape doi ani si care m-au ajutat,...Citeste continuarea
Happy Home Recipe sau Reteta pentru un Camin Fericit
Postat de: mitinita in Cu de toateCu mult drag,de la mine pentru voi toti.Citeste continuarea
Cum sa ridici temperatura camerei fara sa renunti la vechile perdele
Postat de: Ina in Cu de toateO metoda simpla si de efect.Citeste continuarea
De ce?
Postat de: carmenvlad in Bucataras in orasFrunzaresc paginile acestui site de aproape un an de zile. Sunt uimita de multitudinea de retete si de bogatia de sfaturi descrise aici, de forma familiara si de dragostea pentru gatit a tuturor...Citeste continuarea
Cheile Bicazului
Postat de: Ina in Bucataras hai huiSa ne reamintim ca avem o tara .... MINUNATA . ( Pacat ca-i locuita :)) :)) )Citeste continuarea
Premiul cel mai activ bucataras revine
Postat de: Bucataras in ConcursDragii mei, incepind de luni, 10 ianuarie, vom incepe din nou sa acordam premii pentru cel mai activ bucataras!Citeste continuarea
Condiment Cajun
Postat de: mitinita in CondimenteSe foloseste la condimentat carnea ,popcornul,cartofii pai si mancarea cajun.Citeste continuarea
Viva Espania !!! Minunta lume Tapas!!!
Postat de: vanilla in Bucataras hai huiTapas este numele dat unei largi palete de aperitive specific bucătăriei spaniole. Pot fi reci sau calde, cu carne sau vegetarian … cert este ca impresionează toate. Spanioli au dezvoltat...Citeste continuarea
Pensiunea Iris -premiul meu de Revelion, o cina romantica!
Postat de: burdulea56 in Bucataras in orasAnul acesta, chiar in primele ceasuri, mi-a suras norocul! La tombola revelionul am castigat marele premiu al tombolei ,,O cina romantica,,.Citeste continuarea
Vinul rosu contine resveratrol
Postat de: lovelife in BauturiImi aduc aminte ca atunci cand mergeam la bunici la masa, bunicii mei spuneau „un pahar de vin rosu la masa, tine medicul la distanta”, la acea varsta nu nu prea intelegeam ce vor sa spuna si...Citeste continuarea
Istoria pantofului cu toc pana in zilele noastre....''unu-i 38,masura d-voastra,iar perechea este.... nr.37''
Postat de: corina241 in Cu de toateUnitati de masura in bucatarie
Postat de: miha in TipsuriUn "tabel" practic in bucatarie pentru atunci cand nu aveti un cantar la indemana...Citeste continuarea
Reteta pentru un an bun
Postat de: mitinita in Cu de toateMeritul pentru aceasta reteta nu-mi apartine,l-am primit via email.Dar e o reteta buna!Citeste continuarea
Kefirul
Postat de: mitinita in Cu de toateMaruntica mea aproape ca vomita de la lapte. Nu-i place si pace. Cu alte produse lactate nu avem probleme,dar cu laptele nu se impaca sub nici o forma. Kefirul a rezolvat problema,de vreme ce il...Citeste continuarea
Drojdia de bere
Postat de: medioto59 in AlimenteAm primit un e-mail si mi-am zis ca este bine sa il impartasesc si voua pentru ca mi se pare interesant de stiut.Citeste continuarea
Calator pe Valea Ierii
Postat de: diaconta in Bucataras hai huiAcum ,in miez de iarna,m-am gandit sa ne incalzim sufletele colindand prin locuri minunate. Promisesem cu ceva vreme in urma ca am sa scriu un articol despre acest loc de poveste...Citeste continuarea
Hai hui prin Maramures (2)
Postat de: diaconta in Bucataras hai huiDupa o noapte de distractie cu mult prea multa mancare,am ales sa-mi petrec prima zi a noului an colindand din nou prin frumosul meu Maramures . Vremea a fost superba,zapada exact cat e nevoie...Citeste continuarea
Cum gatim si ce mancam in 2011
Postat de: Cristi_Roman in Cu de toate2010 se duce, s-a dus, si odata cu el se incheie un an plin de lucruri si incercari culinare noi pe care majoritatea dintre noi le-am facut. Si nu e rau deloc. E bine. Insa anul 2011, departe de...Citeste continuarea
Seara in care m-am simtit mindru ca sint roman!
Postat de: Bucataras in Cu de toateIntr-o seara de decembrie, mai precis pe 30 ale lunii, o mare artista mi-a readus un sentiment pierdut ...Citeste continuarea
Produsele din rosii, cum le folosim
Postat de: ela in Legumelegumele aromate din conservele de rosii ne dau posibilitatea sa gatim meniuri variate si usoareCiteste continuarea
Vasul roman (vasul de lut), avantajele folosirii vasului si instructiuni
Postat de: ela in Ustensile de bucatariela vasul roman pe care l-am cumparat,am si o carticica cu instructiuni si m-am gandit ca poate vor si altii sa stie cate ceva despre el,in caz ca nu au primit si instructiuni la el....Citeste continuarea
Experimentul sa curatam cafetiera!!!
Postat de: mitinita in Cu de toateNu o sa crezi ce-ti iese din cafetiera! E recomandat sa o cureti o data pe saptamana si cafeaua are un gust mai proaspat. Incearca,macar sa vezi ce iese din ea. Eu folosesc bicarbonatul de sodiu...Citeste continuarea
Lista neagra a substantelor chimice care otravesc alimentele
Postat de: Samira in AlimenteCe bine ar fi daca am sti sa adoptam pentru tot restul vietii noastre un stil de viata sanatos, o alimentatie diversificata si echilibrata, sa combatem sedentarismul si sa dezvoltam o gandire...Citeste continuarea
Trucuri pentru un cozonac reusit
Postat de: ela in Tipsuripentru ca e vremea cozonacilor,cateva ponturi pentru a face un cozonac moale si pufos....Citeste continuarea
Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare
Postat de: radu_popovici in TehniciArticolul de fata vrea sa va propuna o metoda extrem de simpla si rapida de a da aroma si gust unui preparat cu gust mai “bont”, asa cum sunt cartofii, orezul, nautul, lintea, fasolea:...Citeste continuarea


















