Articole

De prin lume adunate si-napoi la lume date

Postat de: Irina in Cu de toate

Printre miile de articole despre alimentatia sanatoasa am gasit ceva foarte interesant si anume asemanarea dintre anumite legume, fructe si organe ale corpului uman.Citeste continuarea

Cine moare cate putin - Pablo Neruda

Postat de: Irina in Cu de toate

Am citit ceva frumos si am vrut sa impartasesc cu voi.Citeste continuarea

Conversia unitatilor de masura ale bucatariei internationale

Postat de: LUK in Tipsuri

Cum mai am obiceiul sa citesc si retete ale altor tari gasesc de cele mai multe ori cantitatile scrise in alte unitati de masura decat grame/mililitrii..asa ca am gasit pe culinar.ro(caruia ii...Citeste continuarea

Plantele care purifică aerul din casă

Postat de: lia in Cu de toate

Un articol pentru toate/toti bucatarasii care iubesc plantele verzi si florile in general.Citeste continuarea

10 motive pentru care imi place www.Bucataras.ro

Postat de: Sylvia in Cu de toate

Incep prin a recunoaste ca titlu este inspirat din noua metoda de apreciere a retetelor introdusa de curand, pe cat de simpla, pe atat de frumoasa si prietenoasa imi place :)!Citeste continuarea

“New Evolution” – cea mai de succes noua dieta a momentului

Postat de: Cristi_Roman in Cu de toate

Stiti ca nu vorbesc foarte des despre diete, fiindca am propria dieta, daca pot spune asa, adica un manunchi de reguli si obisnuinte pe care mi le-am facut de aproape doi ani si care m-au ajutat,...Citeste continuarea

De ce?

Postat de: carmenvlad in Bucataras in oras

Frunzaresc paginile acestui site de aproape un an de zile. Sunt uimita de multitudinea de retete si de bogatia de sfaturi descrise aici, de forma familiara si de dragostea pentru gatit a tuturor...Citeste continuarea

Cheile Bicazului

Postat de: Ina in Bucataras hai hui

Sa ne reamintim ca avem o tara .... MINUNATA . ( Pacat ca-i locuita :)) :)) )Citeste continuarea

Premiul cel mai activ bucataras revine

Postat de: Bucataras in Concurs

Dragii mei, incepind de luni, 10 ianuarie, vom incepe din nou sa acordam premii pentru cel mai activ bucataras!Citeste continuarea

Condiment Cajun

Postat de: mitinita in Condimente

Se foloseste la condimentat carnea ,popcornul,cartofii pai si mancarea cajun.Citeste continuarea

Viva Espania !!! Minunta lume Tapas!!!

Postat de: vanilla in Bucataras hai hui

Tapas este numele dat unei largi palete de aperitive specific bucătăriei spaniole. Pot fi reci sau calde, cu carne sau vegetarian … cert este ca impresionează toate. Spanioli au dezvoltat...Citeste continuarea

Pensiunea Iris -premiul meu de Revelion, o cina romantica!

Postat de: burdulea56 in Bucataras in oras

Anul acesta, chiar in primele ceasuri, mi-a suras norocul! La tombola revelionul am castigat marele premiu al tombolei ,,O cina romantica,,.Citeste continuarea

Vinul rosu contine resveratrol

Postat de: lovelife in Bauturi

Imi aduc aminte ca atunci cand mergeam la bunici la masa, bunicii mei spuneau „un pahar de vin rosu la masa, tine medicul la distanta”, la acea varsta nu nu prea intelegeam ce vor sa spuna si...Citeste continuarea

Unitati de masura in bucatarie

Postat de: miha in Tipsuri

Un "tabel" practic in bucatarie pentru atunci cand nu aveti un cantar la indemana...Citeste continuarea

Reteta pentru un an bun

Postat de: mitinita in Cu de toate

Meritul pentru aceasta reteta nu-mi apartine,l-am primit via email.Dar e o reteta buna!Citeste continuarea

Kefirul

Postat de: mitinita in Cu de toate

Maruntica mea aproape ca vomita de la lapte. Nu-i place si pace. Cu alte produse lactate nu avem probleme,dar cu laptele nu se impaca sub nici o forma. Kefirul a rezolvat problema,de vreme ce il...Citeste continuarea

Drojdia de bere

Postat de: medioto59 in Alimente

Am primit un e-mail si mi-am zis ca este bine sa il impartasesc si voua pentru ca mi se pare interesant de stiut.Citeste continuarea

Calator pe Valea Ierii

Postat de: diaconta in Bucataras hai hui

Acum ,in miez de iarna,m-am gandit sa ne incalzim sufletele colindand prin locuri minunate. Promisesem cu ceva vreme in urma ca am sa scriu un articol despre acest loc de poveste...Citeste continuarea

Hai hui prin Maramures (2)

Postat de: diaconta in Bucataras hai hui

Dupa o noapte de distractie cu mult prea multa mancare,am ales sa-mi petrec prima zi a noului an colindand din nou prin frumosul meu Maramures . Vremea a fost superba,zapada exact cat e nevoie...Citeste continuarea

Cum gatim si ce mancam in 2011

Postat de: Cristi_Roman in Cu de toate

2010 se duce, s-a dus, si odata cu el se incheie un an plin de lucruri si incercari culinare noi pe care majoritatea dintre noi le-am facut. Si nu e rau deloc. E bine. Insa anul 2011, departe de...Citeste continuarea

Seara in care m-am simtit mindru ca sint roman!

Postat de: Bucataras in Cu de toate

Intr-o seara de decembrie, mai precis pe 30 ale lunii, o mare artista mi-a readus un sentiment pierdut ...Citeste continuarea

Produsele din rosii, cum le folosim

Postat de: ela in Legume

legumele aromate din conservele de rosii ne dau posibilitatea sa gatim meniuri variate si usoareCiteste continuarea

Vasul roman (vasul de lut), avantajele folosirii vasului si instructiuni

Postat de: ela in Ustensile de bucatarie

la vasul roman pe care l-am cumparat,am si o carticica cu instructiuni si m-am gandit ca poate vor si altii sa stie cate ceva despre el,in caz ca nu au primit si instructiuni la el....Citeste continuarea

Experimentul sa curatam cafetiera!!!

Postat de: mitinita in Cu de toate

Nu o sa crezi ce-ti iese din cafetiera! E recomandat sa o cureti o data pe saptamana si cafeaua are un gust mai proaspat. Incearca,macar sa vezi ce iese din ea. Eu folosesc bicarbonatul de sodiu...Citeste continuarea

Lista neagra a substantelor chimice care otravesc alimentele

Postat de: Samira in Alimente

Ce bine ar fi daca am sti sa adoptam pentru tot restul vietii noastre un stil de viata sanatos, o alimentatie diversificata si echilibrata, sa combatem sedentarismul si sa dezvoltam o gandire...Citeste continuarea

Trucuri pentru un cozonac reusit

Postat de: ela in Tipsuri

pentru ca e vremea cozonacilor,cateva ponturi pentru a face un cozonac moale si pufos....Citeste continuarea

Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare

Postat de: radu_popovici in Tehnici

Articolul de fata vrea sa va propuna o metoda extrem de simpla si rapida de a da aroma si gust unui preparat cu gust mai “bont”, asa cum sunt cartofii, orezul, nautul, lintea, fasolea:...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]