artyandra

1

Bucataras
incepator

Zalău

Bucataras din 21.05.2014

RETETE34
PRIETENI35
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv cartofi natur

In Aperitive / Garnituri la 25 Mai 2017

Se spală cartofii, se curăță de coajă și apoi se taie cubulețe. Se pun la fiert în apă rece, cu o linguriță de ulei. Când încep să dea în clocot, se adaugă un praf de sare. Se lasă la fiert pentru 25 minute. După ce au fiert, se strecoară și se transferă...

Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2017

Brânza se mixează cu oul, apoi se adaugă făina. Cu mâna umezită, se formează chifeluțe între palme și se trec prin pesmet cernut. Se prăjesc în ulei și se scot pe șervețele se hârtie. Se servesc împreună cu smântâna sau iaurtul,...

Aperitiv oua de Pasti romanesti

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2017

Anul acesta am adaugat un nou DELICIU DE PASTE! Pentru aceasta reteta, vom degresa ouale cu apa rece si sapun sau detergent de vase, apoi le vom lasa sa se usuce. Intre timp, ne ocupam de culesul frunzulitelor si a florilor. Ouale s-au uscat deja, asa ca putem sa ne punem la treaba! ...

Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi

In Aperitive / Garnituri la 1 Apr 2017

Preincălzește cuptorul.  Se va unge o hârtie pergament, cu puțin ulei de măsline. Într-un bol mare, se pot pune cartofii tăiați cubulețe și spălați; deasupra se adauga cele două linguri de ulei de măsline, parmezanul ras și usturoiul mărunțit.  Se...

Oua umplute - romanesti

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2014

Se fierb ouala tare, apoi se curata cu grija. Se taie in doua, pe vertical, apoi ae scoate galbenusul si se pune intr-un bal, separat. Se prepara maioneza din: mustar, ulei, oul crud si cele doua linguri de smantana. Se prepara pasta pentru oua umplute, din galbenusurile bine fierte si amestecand...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 26.05.2017

Spanac cu ochiuri

publicat la 25.05.2017

Milkshake cu banane si capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Te-ai izolat de haită. Asta, în traducere liberă, înseamnă “eşti cam lefter”. Ar fi cazul să-ţi găseşti vreo caprioară sau vreun lopătar cu casă, maşină şi ceva în cont.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]