Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.07.2013
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....
mai multe
publicat la 05.07.2013
Rola de folie pentru prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 250 forme pentru briose
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:26
ieri la 10:34
pe 22.10 la 11:19
pe 21.10 la 11:11
de RODIMUR 8
pe 21.10 la 02:56
de vasimur 4
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
de Andra_Constantinescu 6
de laura_n 7
RODIMUR
vasimur
Rocsi
MotanLaOale
Lina24 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelarzv 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de casa
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....