Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sibiu
Bucataras din 28.09.2015
Stafidele si coacazele se pun la inmuiat in putina apa calda peste care se adauga esenta de vanilie si rom. Se curata merele de cotor astfel incat sa ramana intregi. In partea de jos a merelor, partea care sta in tava, se baga bucatele de...
mai multe
publicat la 28.09.2015
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
Perie de pantofi
Rola de folie pentru prajituri
Perna ergonomica Karll
Termometru cu ecran LCD
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:53
de Caty 3
ieri la 20:42
ieri la 13:55
ieri la 13:15
pe 28.10 la 10:29
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
lili 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bianca_marcu 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mere coapte umplute cu stafide si coacaze
Stafidele si coacazele se pun la inmuiat in putina apa calda peste care se adauga esenta de vanilie si rom. Se curata merele de cotor astfel incat sa ramana intregi. In partea de jos a merelor, partea care sta in tava, se baga bucatele de...