adnia

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 01.01.2013

RETETE293
PRIETENI138
Articole

Quinoa

In Alimente, la: 10 Ian 2013

Pentru ca am tot fost intrebata "Ce este Quinoa", "Cum se prepara", "la ce e buna quinoa"?, m-am hotarat sa scriu aici o mica informare, sa aflam impreuna proprietatile minunate ale sale si modalitati de consum. Pana atunci insa, va pot spune ca se gateste exact ca...

Depresia nationala

In Cu de toate, la: 6 Ian 2013

Oriunde merg, fie ca sunt pe strada sau in masina, am capatat obiceiul de a observa oamenii, comportamentul si stilul lor de viata...e ca un exercitiu de socializare, sa-i zicem asa..., Caut din priviri figurile oamenilor, statura lor, felul de a se misca si incerc sa le ghicesc preocuparile. Se...

Deshidratarea legumelor si fructelor

In Tehnici, la: 4 Ian 2013

Sau uscarea lor. E acelasi lucru si e o foarte buna metoda de a pastra prospetimea legumelor pt. muuult timp, fara sa ne ocupe prea mult loc in congelator (stim cu totii ca spatiul de congelare este, totusi, redus). Asadar, eu recurg din ce in ce mai des la metoda asta si sunt extrem de...

Boala secolului

In Cu de toate, la: 4 Ian 2013

Se tot vorbeste in ultima vreme de boala secolului nostru...si nu, nu e vorba de acele maladii incurabile, ci de insingurare, de lipsa vorbelor. Si cateodata am simtit si eu ca ma apropii de ea, sau ca macar o inteleg. Grava boala, ce-i drept...dar are leac! Desi, in mod paradoxal, traim...

Mararul...in bucate!

In Condimente, la: 3 Ian 2013

Condimentele sunt utilizate dintotdeauna in prepararea mancarurilor si deserturilor. pe langa savoarea deosebita pe care o dau preparatelor, ele au si propietati curative. Eu una le folosesc foarte mult in bucatarie si m-am gandit sa postez din cand in cand cate o "tableta" de sanatate prin...

De ce purtam bijuterii?

In Bucataras eFeminin, la: 3 Ian 2013

  De-a lungul istoriei, bijuteriile au jucat un rol esential: un apanaj nu doar feminin, acestea impodobesc persoana purtatoare si reprezinta un indicator al statutului social, al varstei, momentului zilei, ocaziei purtarii etc. De asemenea, si materialul din care sunt confectionate...

Nu mananc asa ceva in veci! Bleah!

In Bucataras hai hui, la: 2 Ian 2013

Eu, de exemplu nu ma impac cu tarhonul si rucola, pt. ca mi se par prea puternice, fasolea uscata (o mananc foarte rar) si fructele de mare (mi se par atat de inestetice, incat nu ma pot apropia de ele). Sotul meu nu prea e fan sosuri albe, asa ca le evit, desi mie imi plac foarte mult!Iar...

Afisate 21 - 27 din 27 articole    

Postari recente

publicat la 13.01.2014

Smoothie in straturi

publicat la 13.01.2014

Bomboane cu mere

publicat la 13.01.2014

Pate de ficat aromat cu stafide

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]