
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Tort Sacher
Untul, zaharul, zaharul vanilat il bati pana se face ca o spuma. Desparti ouale. Galbenusurile le bagi, unul dupa altul in spuma. Albusurile le bati tare de tot, pui in frigider. Ciocolata o pui intr-un vas, la baine marine. Lasi asa incet de tot, sa se topeasca ciocolata. O lasi sa se...
Petit Fours
Martipanul il pui in apa calduta si o amesteci pina este ca o crema. 3/4 din zahar, galbenusuri, sarea si coaja de Titron bagi dupa aceea inauntru si amesteci bine. Albusul il bati cu restul de zahar foarte bine si il amesteci inauntru. Faina si praful de copt le amesteci si...
Arici ( din resturi de tort)
Se sfarima resturile ( chec, piscoturi, resturi de la tort) intr-un vas. Se pune cacaao si aroma de rom. Se amesteca bine. Trebuie sa fie consistenta bine legata, dar nu uda!! Daca e prea uscat, poti pune putin suc de portocale sau de mere. Din "amestecatura" faci o minge...