
publicat la 18.04.2016
publicat la 17.04.2016
publicat la 17.04.2016
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza de Bruxelles gratinata
Am pus pe foc o oală cu apă. După ce a început să fiarbă am adăugat puțină sare. Am înlăturat primul strat de foițe de pe varză, am tăiat-o în jumătăți și am fiert-o timp de 2 minute. Am pus mozzarella, untul, oul, smântâna și laptele...
Papricaș de hribi cu mămăliguță
Am călit ușor ceapa în uleiul de palmier, apoi am adăugat ciupercile pentru a nu fi nevoie de adaos de apă. Peste ele am presărat puțină sare și le-am lăsat să se pătrundă. Amidonul l-am dizolvat într-o cană și jumătate cu lapte. Papricașul obținut l-am turnat...