
publicat la 18.04.2016
publicat la 17.04.2016
publicat la 17.04.2016
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Tăieței chinezești cu scoici și cremă din semințe de dovleac
Într-o cratiță am fiert 500 ml de apă. Am oprit focul și am adăugat tăiețeii în apa clocotită. I-am scos după 4 minute. Scoicile, rondelele de praz și chimenul negru le-am pus să se înăbușe într-o tigaie în care am adăugat 100 ml din aptele de soia....
Basmati cu creveți
Începem cu orezul pe care îl spălăm foarte bine în apă rece. De obicei eu folosesc o strecurătoare deasă pentru a lucra mai ușor. Lăsăm să se stoarcă bine apoi îl punem să fiarbă într-o cratiță. Când începe să dea în clocot,...