Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Perie de pantofi
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:53
ieri la 09:25
de RODIMUR 8
pe 26.08 la 22:51
pe 26.08 la 09:10
pe 25.08 la 08:16
5 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
4 voturi
3 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
simsim82 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
marianbobosea 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...