
publicat la 29.01.2020
publicat la 13.02.2019
publicat la 05.08.2018
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Piept de pui cu miere si mustar
Pieptul de pui se inteapa cu un cutit sau cu o scobitoare si i se adauga toate celelalte ingrediente. Rozmarin, cimbru si ghimbir puneti dupa gust. Il lasam cel putin 20 de minute sa prinda gust. Se da apoi la cuptorul preincalzit la 180ºC pentru 25 de minute sau pana se rumeneste....
Snitel de porc
Feliile de carne se bat putin ca sa fie mai fragede, apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia si usturoiul pisat si se lasa 20 de minute sa ia gust. Se trec prin oul batut, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe servetele ca sa eliminam excesul de ulei.
Orez cu carne de rata(Arroz de pato)
Rata se taie in bucati si se pune la fiert cu sare. Apoi se aleg oasele si pielea iar carnea se taie marunt. Orezul se fierbe in apa de la rata. Trebuie sa aiba o consistenta putin mai uscata ca cea a pilafului(pentru o cana de orez se pune 3 de apa). Jumatate din chorizo se taie...
Pulpe de pui aromate
Pulpele se dezoseaza, li se adauga toate celelalte ingrediente si se amesteca bine. Se pun pe gratar(lasand inainte sa se scurga excesul de ulei) in jur de 4 minute pe ambele parti. Le-am asezat alaturi o salata.
Muschi de porc la cuptor cu sos de smantana si bacon
Am `imbracat` carnea cu o pasta facuta din usturoi, boia, oregano, cimbru, vin alb, ulei de masline, sare si piper si am pus-o in tava. Nu am pus multa sare cum spune instinctul, ca la sfarsit sosul sa nu fie prea sarat. Tava trebuie sa fie micuta, cam la marimea carnii. Am acoperit cu folie de...