Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
BUCURESTI
Bucataras din 12.02.2012
1. Se amestecă făina cu praful de copt. 2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine. 3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe....
publicat la 27.11.2017
publicat la 05.10.2016
In cont 37
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
pe 29.11 la 10:51
pe 28.11 la 11:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
mihaelar63
Adele
vasimur
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Waffe cu spanac şi parmezan
1. Se amestecă făina cu praful de copt. 2. Într-un vas se amestecă ouăle cu laptele, usturoiul pisat, spanacul, sarea, piperul şi parmezanul. Se încorporează făina, amestecând bine. 3. Aluatul se toarnă cu un polonic în aparatul încins de waffe....