
publicat la 20.11.2011
publicat la 13.11.2011
publicat la 11.11.2011
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata cu surimi si porumb
Varza se toaca fin, batoanele de surimi se taie pe lung apoi se taie in cubulete. Porumbul se scurge de zeama si se adauga in bol peste varza si surimi, se steropeste cu zeama de lamaie, se sareaza dupa gust si se adauga maioneza. Se amesteca totul foarte bine si se pune in bol.
Salata de sfecla rosie si peste marinat
Sfeclele, morcovii si cartofii se spala si se pun intregi la fiert. Dupa ce au fiert scoatem legumele din apa si le lasam sa se raceasca complet. Ceapa se taie fin. Pestele deasemenea se taie marunt iar in caz ca are oscioare mici le putem indeparta. Dupa ce s-au racit legumele le curatam...
Salata de vara
Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp taiem feliile de paine in cubulete si le punem la cuptor, pana devin aurii, cam 15 min, in acest mod obtinem pesmetii de care avem nevoie pentru salata. Dupa ce s-au racit pesmetii si pieptul de pui incepem sa aranjam straturile in...