A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cornulete vanilate

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Margarina am incalzit-o putin la microunde. Am adaugat zaharul, praful de copt,putina sare, zaharul vanilat,am amestecat cu mixerul pana am obtinut un amestec spumos. Am adaugat oul si am...Citeste continuarea

Clopotei cu nuca, portocala si...

Postat de: timea in Dulciuri

Mixam margarina, tinuta la temperatura camerei, cu zaharul apoi adaugam pe rand, sarea, bicarbonatul stins cu suc de portocala si coaja de portocala. Adaugam apoi treptat nuca si faina....Citeste continuarea

Chec cu somon si zucchini

Postat de: papabundetot in Aperitive / Garnituri

Am tocat zucchini si morcovul cubulete,branza am dat-o pe razatoarea mare,usturoiul l-am tocat marunt,somonul l-am taiat cubulete. Intr-un castron am spart cele 7 oua si le-am batut bine pana...Citeste continuarea

Calamar umplut

Postat de: simona72 in Fructe de mare

Calamarul a fost intreg cu tot cu tentacule. Deci, indepartam tentaculele de la calamar, intestinele si osul care-l are in dotare. Il spalam bine pe interior. Pt umplutura : taiem ceapa rosie...Citeste continuarea

Chifle rustice cu tarate de ovaz

Postat de: RuxyRux in Piine

Se cerne faina intr-un vas pentru framantat. Se pune drojdia deasupra, apoi zaharul, sarea pe margine, uleiul si  taratele de ovaz. Adaugam apa calduta si framantam un aluat bun, vartos in...Citeste continuarea

Chec de post

Postat de: Luana in Mancaruri de post

Intr-un bol mixam apa uleiul, zaharul, zaharul vanilat praful de copt si faina pana obtinem o compozitie omogena. Impartim compozitia in doua . In una din ele punem cacao si dulceata de capsuni...Citeste continuarea

Carnati de casa

Postat de: ralu_ca in Porc

In primul rand vreau sa specific ca nu am trecut cantitati, pentru ca eu prepar acesti carnati ( de cativa ani buni ) si totul este la "ochi". Dupa ce am tocat carnea, am inceput sa...Citeste continuarea

Cornulete

Postat de: luminita79 in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele si se lasa putin la crescut. Se intinde apoi o foaie-doua si se taie triunghiuri. Pe fiecare triunghi se pune umplutura si se ruleaza. Se coc la cuptor in...Citeste continuarea

Cheescake cu cocos

Postat de: iuliandu in Torturi

Blatul: Sfarmam biscuitii bine,topim untul si apoi il adaugam peste biscuiti.Tapetam o tortiera cu hartie de copt si punem compozitia apoi presam bine cu o lingura sau cu mana.Dam la frigider...Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu sare si optional se poate pune si un morcov intreg(doar pentru gust). Ceapa se pune la calit in ulei de masline,cu boia dulce,ghimbir si piper. Cand...Citeste continuarea

Cafea la ibric

Postat de: CulinaryRainbow in Cafea

ATENȚIE! Apa nu trebuie să clocotească, deoarece va distruge toate proprietățile cafelei, iar intensitatea gustului va fi diminuată!    Când e pe punctul de-a...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti cu miez de lapte

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Sunca taiata cubulete se rumeneste in ulei . Adugati si prajiti usor si cartofii. Ouale crude se pun peste cartofi si sunca , amestecati . Puneti compozitia pe farfurii, asezati deasupra...Citeste continuarea

Chec cu sirop de mure

Postat de: bylaura in Prajituri

Separam ouale. Se amesteca galbenusurile cu uleiul, apoi cu praful de copt stins in zeama de lamaie. Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si se incorporeaza in...Citeste continuarea

Carnati de casa

Postat de: petruta_ionela84 in Mezel de casa

1.Toaca carnea,slanina si usturoiul 2.Amesteca tortul bine cu piper,sare si boia 3.curata bine intestinele 3.Cu ajutorul masinii de tocat carne si a tevii pt carnati umple fiecare...Citeste continuarea

Carnati traditionali de porc

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Carnea o spalam, o taiem cuburi apoi o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-o cratita mai mare punem carnea tocata, usturoiul pisat, sarea, piper dupa gust, boiaua de...Citeste continuarea

Clatite cu nuci si portocale-de post

Postat de: nadea68 in Mancaruri de post

Intr-un castron punem 1/2 cantitate apa,uleiul ,vanilia si sarea ;adaugam faina si coaja razuita de la o portocala.Amestecam bine fara cocoloase si mai punem cate un pic de apa pana obtinem o...Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de: Luana in Mancaruri de post

Cartofii se pun la fiert in coaja .  Intre timp se taie ceapa julie si se pune la prajit la foc mic impreuna cu ardeiul pana se inmoie. Dupa ce s-au racit cartofi se curata de...Citeste continuarea

Cighir de miel cu mămăliguță

Postat de: CulinaryRainbow in Oaie

Pentru cighir, rumenim ceapa albă și cea roșie, adăugând treptat apă. Separat fierbem măruntaiele întregi, doar curățate și spălate, în apă fără sare ( dacă punem...Citeste continuarea

Cosulete cu fructe si budinca de...

Postat de: RoXx in Prajituri

Prepararea cosuletelor : Untul rece,taiat cubulete se amesteca cu restul ingrediantelor pana ce se formeaza aluatul pentru cosulete .Se lasa la rece la frigider cel putin 3 ore (cu cat sta mai...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: mada91 in Aperitive / Garnituri

1.Punem cartofii la fiert. 2. Intre timp curatam si spalam usturoiul; tocam baconul, branza topita, salamul (eu l-am avut feliat). 3. Cartofii ii taiem feliute, dar nu de tot. 4.Intre...Citeste continuarea

Crap prajit cu mamaliguta si mujdei...

Postat de: krysty in Crap / Caras

Mod de preparare mamaliguta: Se pune apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu carne de curcan

Postat de: krysty in Curcan

Carnea de curcan se transeaza ,se spala cu apa rece,apoi se pune intr-o oala cu apa si  sare  la fiert. Cand apa incepe sa clocoteasca,cu spumiera luam spuma de deasupra. Cartofii...Citeste continuarea

Cartofi pai cu friptura de porc

Postat de: krysty in Mancaruri cu carne

Spalam carnea de porc cu apa rece, apoi o punem la prajit in  ulei  . Adaugam o cana de apa( ca sa fiarba putin carnea inainte) si putina sare. Cand carnea este rumenita pe...Citeste continuarea

Ciorba de porc

Postat de: rena in Ciorbe

Spalam costita si o punem la fiert in apa rece cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Dupa 20 de min.adaugam si zarzavaturile tocate marunt. Lasam sa fiarba, apoi adaugam si fideau...Citeste continuarea

Colarezi cu lapte

Postat de: ralu_ca in Mancare copii

Am pus laptele la fiert, timp in care intr-un vas am pus faina peste care am inceput sa torn apa si sa prepar colarezii. Se freaca intre palme coca a.i. sa nu se lipeasca de degete. Se pot face...Citeste continuarea

Creveti cu usturoi si lamaie

Postat de: nadea68 in Fructe de mare

Intr-o tigaie punem uleiul,usturoiul taiat marunt si lasam un pic pe foc. Adaugam crevetii asa cu sunt ,in coaja.Adaugam si boiaua.Amestecam si lasam la prajit cateva minute,dupa care adaugam...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca si gem/ Rugelach

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Este cat se poate de simplu. Intr-un bol frecam bine untul moale impreuna cu branza Philadelphia (tot la temperatura camerei) si cu zaharul brun pana devine ca o pasta. Adaugam faina treptat...Citeste continuarea

Capellini cu sos de smantana si praz

Postat de: AnyCostescu in Paste

Punem pe foc o oala cu apa si o lingura de sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le lasam circa 5 minute. Prazul se taie bucatele si se pune la calit. Se adauga kaizerul taiat...Citeste continuarea

Ciorbă de praz cu costiţă afumată

Postat de: portiadelumina in Ciorbe

Această ciorbă se face foarte uşor, practic, dacă toate legumele sunt curăţate şi tocate cum trebuie 90% din ciorbă e deja gata.   Aşadar, se curăţă şi se toacă legumele,...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de post

Postat de: krysty in Ciorbe

Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece .Fasolea ,mazarea si conopida se pun la fiert.Se adauga sare. Morcovii se toaca cuburi sau se dau pe razatoarea mare,apoi se adauga la ciorba....Citeste continuarea

Cartofi gratinati cu masline si...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Ungem tava inalata de la cuptor cu margarina. Spalam cartofii si ii fierbem in coaja. Ardeii kapia se spala si se taie rondele. Se aseaza cateva rondele de ardei in tava unsa cu...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam morcovii, ii spalam si ii taiem rondele. Radacina de telina o curatam de coaja,o spalam si o taiem bucatele. Calim telina in ulei (cca 5 minute), adaugam apoi rondelele de morcovi si...Citeste continuarea

Ciorba de prosciuto cu linte si...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Lasam pentru 1 ora lintea la inmuiat, apoi aruncam apa in care a stat. Curatam ceapa,morcovul si ciupercile. Ceapa se taie cubulete, morcovul rondele si ciupercile le feliem. Prajim in...Citeste continuarea

Cremes

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Intr-un bol se pune laptele, se adauga praful pentru crema de cremes si se mixeaza conform instructiunilor de pe cutie. Separat se mixeaza frisca lichida pana devine o spuma tare. Se adauga...Citeste continuarea

Ciuperci pleurotus garnitura

Postat de: Ana_O in Aperitive / Garnituri

Am taiat ciupercile fasii, le-am pus la bait intr-un castron cu vinul, uleiul de masline si sarea cam 20 de minute. Le-am turnat apoi intr-o cratita incapatoare cu tot sucul si am dat focul tare,...Citeste continuarea

Chifeletti

Postat de: xana in Aperitive / Garnituri

Cartofii taiati in jumatati se fierb cu tot cu coaja pana se inmoaie bine apoi ii transformam intr-un piure fin cu ajutorul unei site cat inca sunt calzi. Punem piureul pe masa de lucru si adaugam...Citeste continuarea

Crap la cuptor

Postat de: Monica1997 in Crap / Caras

 se pregateste pestele  - se curata , se spala  , se da cu sare si piper  ,  se pune intr-o tava  pe un pat de legume  , se toarna  vinul si uleiul  ,...Citeste continuarea

Cornulete cu cocos si nuca, de post

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Apa o amestecam cu nuca de cocos, le punem pe foc si le fierbem cam 10 minute, amestecand sa nu se prinda de cratita. O tragem deoparte dupa acest timp si lasam sa se raceasca complet. Drojdia...Citeste continuarea

Chiftelute de porc

Postat de: madalinanicoleta in Porc

Morcovul si cartoful se curata,se spala si se dau prin razatoarea mica. Se storc bine si se amesteca cu carnea tocata. Se toaca patrunjelul foarte fin si se amesteca cu compozitia de mai sus.Se...Citeste continuarea

Ciuperci umplute la cuptor

Postat de: madalinanicoleta in Mancaruri de legume

Se spala,se curata ciupercile si se indeparteaza coditele care se toaca marunt. Topim putin unt intr-o tigaie si punem coditele la calit. Cand prind o culoare aramie adaugam si ardeiul taiat...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu sos de rosii si...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Taiem ceafa de porc in bucati mai mici o saram si piperam si o punem in tigaia dry cooker-ca daca tot am sa o si folosesc-.Ceapa o taiem marunt,o punem peste carne,adaugam si rosiile,cana de...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca

Postat de: getix in Prajituri

Margarina am mixat-o impreuna cu oul, esenta de vanilie si  zaharul .Peste acestea am  adaugat nuca macinata. Am amestecat   faina cu  praful de copt si le-am  ...Citeste continuarea

Chec de biscuiti cu ciocolata

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Din aceasta cantitate ies doua checuri. Eu am avut o forma mai mica de silicon si una mai mare normala. Formele de chec se vor tapeta cu folie de prospetime. 1. Punem laptele( 400 ml din...Citeste continuarea

Cozonac floare cu mac si rahat

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai cernem faina intr-un castron incapator,sa avem loc de framantat.Intr-un castronel punem drojdia pe care o sfaramam,o lingurita de zahar,o lingura de faina si 2 linguri de lapte caldut si...Citeste continuarea

Cartofi si pastarnac cu crusta de...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun in apa cu sare la fiert circa 5-10 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca.(nu trebuie sa fie fierti). Pastarnacul se curata de coaja si se...Citeste continuarea

Cornuleţe din aluat foietaj cu...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Untul moale l-am taiat cubulete si l-am amestecat cu cele 150 g faina. Cu aceasta compozitie voi unge foaia de aluat. Faina cernuta am amestecat-o cu sarea,zaharul si drojdia,am pus...Citeste continuarea

Ciorba de vita dreasa cu ou

Postat de: Dya in Ciorbe

Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite si o punem la fiert in apa rece,  adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele  si le calim in putin ulei...Citeste continuarea

Cartofi copti cu tocana de ceapa

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Cartofii se coc la cuptor si se curata . Se curata si se spala legumele . Ceapa se feliaza pestisori , prazul si ceapa verde rondele ,ardeiul cuburi . Se calesc  aceste legume in...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu praz

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Legumele se spala , se curata si se feliaza . Ceapa se toaca marunt . Caliti legumele usor in ulei,Turnati in oala  deasupra 3l apa , Fierbeti 15-20 min.Cand morcovul este patruns ...Citeste continuarea

Caltaboş ( Gâlbaş )

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Mai intai curatam bine matele de porc. Eu le intorc cu interiorul spre exterior si frec mai intai cu sare grunjoasa ( 1-2 pumni de sare la fiecare bucata de mat ), pe un suport solid ( tocator ),...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]