
publicat la 12.02.2014
publicat la 05.01.2014
publicat la 27.10.2013
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pilaf cu sos de ciuperci
Orezul se pune la fiert. La o cana de orez am pus 3 cani de apa. Adaugam 2 linguri de knorr. Cind s-a fiert adaugam 2 linguri ulei masline. Intr-o tigaie calim usturoiul impreuna cu ceapa tocata.lasam sa se caleasca la foc mic. Adaugam legumele si lasam in continuare la calit .La urma adaugam...
Icre de Manciuria
Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert. O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare. Cand e gata fiarta, o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat. Adaugam usturoiul pisat si apoi putin cite putin uleiul....