rodicab54

1

Bucataras
incepator

Mississauga

Bucataras din 11.09.2011

RETETE0
PRIETENI1

Iepure cu masline

Bucatile de iepure care nu se pun la friptura le prajim putin in grasime si 1 - 2 cepe taiate marunt. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana carnea se fragezeste. Se adauga la fiert boabe de piper si foaie de dafin. Cand carnea este aproape fiarta se arunca o mana buna de masline mari crestate si se lasa sa fiarba cu carnea pana obtinem textura dorita. Se caleste citeste tot

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]