Bun venit!LOGIN • CONT NOU
5
Bucatarassenzational
bucuresti
Bucataras din 31.08.2009
Reteta culinara din categoria Scoala de gatit Bucataras. Cum sa faci Pasca in trei straturi cu branxa ciocolata si bezea
publicat la 22.04.2021
publicat la 13.11.2019
Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.
Voturi:12
Voturi:75
Voturi:10
In cont 120
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 incaltatoare
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 00:41
de Bucataras 8
ieri la 14:07
ieri la 11:46
ieri la 08:54
pe 02.10 la 10:58
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
mihaelar63
vasimur
RODIMUR
kirioana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pasca in trei straturi cu branxa ciocolata si bezea
Reteta culinara din categoria Scoala de gatit Bucataras. Cum sa faci Pasca in trei straturi cu branxa ciocolata si bezea