
publicat la 07.03.2017
publicat la 07.03.2017
publicat la 09.02.2017
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
n-am somat, pe langa o ciorbica de vacuta, o mare tava de cartofi taranesti cu ceafa la cuptor, niste icre fuga-fuga, au mers niste vinete la gratar in sos de usturoi, foccacia, paine si o tava de praji Revani pentru ca mi-e dor de Grecia. Si pentru ca am cel mai destept cuptor si pentru ca nu stiu sa fac risipa dovada 3 tavi deodata ca sa am timp sa ajung si la coafeza....