
publicat la 07.03.2017
publicat la 07.03.2017
publicat la 09.02.2017
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Gicule, probleme, ma???? Probleme, da! Ce ma intarata cel mai tare? Sa impartasesc celor ce citesc, ce m-apuca pe mine sa postez - ce am gresit, ce am constatat, ce ar trebui sa nu faci! M-am chinuit sa-l scot din forma, pana nu am facut tukahara intins, nu a vrut! De cand am vazut reteta m-am intrebat cum il scot fara sa-l mutilez. Abia urmatorul va fi perfect! Promit sa scriu tot.
3 feluri de socolata cu peripetii