marianascarlat

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.02.2010

RETETE66
PRIETENI133
Retete

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 5 Mar 2013

Pentru ca imi place gustul acestei ciorbite atunci cand am si 1-2 felii de rasol de vita, intai ma ocup de ele. Le spal bine si le pun la fiert intr-o oala cu 2l de apa. Am grija sa adun toata spuma pe care o lasa. Intre timp curat zarzavatul si il toc cubulete, folosesc doar o ceapa. Il...

Panna cotta

In Dulciuri la 4 Mar 2013

Intr-un castronel sau o cescuta cu apa punem gelatina foi la inmuiat, poate sa fie si granule(aprox. 10 minute). Intr-o craticioara turnam laptele si frisca lichida.Le punem pe foc.  Cand s-au incalzit adaugam zaharul si amestecam pana se dizolva. Adaugam  si esenta de vanilie....

Biscuiti cu ciocolata

In Dulciuri la 3 Mar 2013

Intr-un castron, cernem faina impreuna cu praful de copt, adaugam ouale, zaharul, esenta si untul la temperatura camerei si amestecam  bine ingredientele pina vom obtine un aluat nici prea moale, nici prea tare... Puteti folosi mixerul, eu le-am amestecat cu mana. Invelim aluatul...

Tochitura- reteta mea

In Porc la 21 Feb 2012

Carnea spalata si uscata cu un prosop de bucatarie o tai cubulete, carnatul il tai cam de un centimetru iar kaiserul fasiute. Toc ceapa marunt. Pun pe foc o cratita cu untul si cand acesta s-a topit adaug carnea pe care o perpelesc de cateva ori sa-si schimbe culoarea. Adaug imediat ceapa care...

Prajitura cu marmelada de caise

In Prajituri la 19 Feb 2010

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul, apoi untul topit, care trebuie s fie călduţ şi se amestecă. Apoi se pune făina şi se frământă o cocă nu prea tare care se împarte în 3 părţiegale din care se...

Negresa cu glazura de ciocolata reteta simpla si delicioasa

In Prajituri la 19 Feb 2010

Cum se prepara Negresa cu glazura de ciocolata reteta simpla si delicioasa Laptele,zahărul şi cacao se pun într-o cratiţă pe foc şi se fierb, amestecând mereu, până se obţine o cremă ca o smântână, după care se dă la răcit. Se freacă untul bine...

Afisate 61 - 66 din 66 retete    

Postari recente

publicat la 13.01.2014

Chec cu cacao si pere

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Te-ai izolat de haită. Asta, în traducere liberă, înseamnă “eşti cam lefter”. Ar fi cazul să-ţi găseşti vreo caprioară sau vreun lopătar cu casă, maşină şi ceva în cont.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]