Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Unghiera BISALUO
Perna ergonomica Karll
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 10:43
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
pe 18.08 la 11:29
pe 18.08 la 09:04
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Caty
RODIMUR
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.