Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Veioza OSVINO, LED
Termometru cu ecran LCD
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:06
pe 25.07 la 09:57
pe 25.07 la 09:33
pe 25.07 la 09:12
de RODIMUR 8
pe 24.07 la 21:15
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
Sidy
deyutzky 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina_s_world 1
CaroleCuisine 1
pistazaurus 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)