Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
cerchezu ,jud. constanta
Bucataras din 29.12.2011
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...
mai multe
publicat la 29.12.2011
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Veioza OSVINO, LED
Cantar digital pentru bucatarie
Perna ergonomica Karll
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
de Caty 3
pe 18.08 la 11:29
pe 18.08 la 09:04
pe 15.08 la 12:51
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Caty
RODIMUR
MotanLaOale
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
pui pe sare
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...