Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
ragusa
Bucataras din 18.03.2010
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
De azi intri la dieta. Te vei abtine de la mancare multa si bautura. Stii cat vei pierde in 14 zile? Doua saptamani.
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 recipiente pentru cereale
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 15:53
ieri la 15:23
ieri la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
pe 09.10 la 10:27
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Valclaudia 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cismaru_nicoleta 1
Kamelia92 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .