
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
publicat la 24.11.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Crap prajit cu piure de spanac
Pestele il saram, il tavalim prin faina si il prajim in ulei incins. Intre timp pregatim garnitura. Spanacul curatat de tije si spalat il oparim in apa cu sare. Calim 2 linguri de ulei cu o lingura de faina, apoi punem spanacul tocat la blender. Adaugam smantana, sare si piper dupa gust, eu am...
Rondele de novac prajite
Pestele se curata de solzi, se taie rondele si se presara cu sare. Intr-un vas mai larg punem faina si trecem rondele prin ea. Incingem uleiul in tigaie si prajim la foc potrivit bucatile de peste pe ambele parti. Servim cu mujdei de usturoi si garnitura de cartofi in cazul meu, altfel merge si...
Macrou pe pat de legume
Am curatat pestele de mate, i-am taiat capul si coada. L-am taiat in doua pe lung si i-am dat cu sare. Separat am curatat legumele, le-am taiat felii, am sarat si piperat si le-am pus intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Peste ele am asezat pestele, am presarat feliutele de usturoi, maslinele,...