Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 28.08.2013
Se caleste bine pasta de tomate timp in care se adauga sarea , piperul , se adauga apa , dupa care se adauga frunza de dafin cu zaharul si ienibaharul. Se lasa sa fiarba trei minute pana se ingroasa sosul , moment in care se adauga...
mai multe
publicat la 28.08.2013
Eşti pe un drum greşit. A, ştiai? Un motiv suficient de puternic să alegi varianta plătită a Hohoscopului… Prea te-ai dedulcit la mocăciuni.
Ciocan pentru carne
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 incaltatoare
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:53
ieri la 09:25
de RODIMUR 8
pe 26.08 la 22:51
pe 26.08 la 09:10
pe 25.08 la 08:16
5 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
diaconta 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sylvia 1
danbieta 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
sos ,,Danielos'' .
Se caleste bine pasta de tomate timp in care se adauga sarea , piperul , se adauga apa , dupa care se adauga frunza de dafin cu zaharul si ienibaharul. Se lasa sa fiarba trei minute pana se ingroasa sosul , moment in care se adauga...