
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Salata de conopida
Se desface conopida in buchetele si se fierbe in apa cu sare. Separat se face o maioneza din ou,mustar,ulei. Ceapa se taie marunt. Conopida fiarta se marunteste cu o furculita,se amesteca cu maioneza si ceapa tocata. Se orneaza cu feliute de ardei rosu...:)
Mazare cu costita
se fierbe mazarea: separat se face o prajeala cu ceapa,morcovi telina , dar slabutz cu prajeala(calire) si se adauga costita. rezultatul adica sosul se adauga peste mazare, sare piper..putin marar dc vreti ca sta bine...pofta buna...
Chiftelute de carne in sos de rosii
Se fac chiftelutele din carne macinata ,oua,sare piper,patrunjel care se prajesc. Separat se face sosul ; se toaca ceapa marunt ,morcovul si se calesc in ulei se adauga sosul de rosii,cimbru sare piper. Spre sf fierberii se adauga chiftelutele, in sos. Se serveste cu mamaligutza. pireu,...