Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Papricaş de pui cu smântână

Data:17.08.2010

Papricaşul ţărănesc preparat în Ardeal, inspirat desigur din cel unguresc, se remarcă prin... articol complet

Cotlete de miel la grătar în stil thailandez

Data:16.08.2010

O reţetă de cotlete de miel mai specială, în care gustul şi textura cărnii sunt învăluite... articol complet

Sandviş cu vinete la grătar şi telemea

Data:14.08.2010

Un sandviş de vară, cu tot ceea ce înseamnă asta, excelent în zilele calde când gustările... articol complet

Pulpe de pui cu usturoi şi lămâie

Data:12.08.2010

O reţetă simplă şi gustoasă, de o eficienţă gospodărească, ce pune în comun friptura... articol complet

Farfalle cu roşii şi busuioc

Data:12.08.2010

O reţetă de paste delicios de simplă şi excesiv de sinceră în arome. farfalle-le (sau alte... articol complet

Salată turcească de pui

Data:11.08.2010

O reţetă din repertoriul mereu surprinzător al bucătăriei turceşti, această salată... articol complet

Zaalouk – salată marocană de vinete

Data:10.08.2010

Zaalouk este o gustare marocană tradiţională, servită la începutul mesei, caldă sau rece. O... articol complet

Piure de rubarbă

Data:10.08.2010

Tulpinile roşiatice de rubarbă ascund un miez consistent, cu gust aromat proaspăt, dulce... articol complet

Macrou la grătar

Data:10.08.2010

Macroul la grătar/plită (caballa a la plancha) este un peşte foarte iubit în Spania, în... articol complet

Orez prăjit cu porc şi midii

Data:09.08.2010

O reteta rapidă, din buna gustoasa familie a bucătariei chinezeşti. Rapidă, uşor de făcut... articol complet

Bulion / suc de rosii

Data:09.08.2010

Sucul de roşii şi forma sa concentrată, bulionul (sau pasta de tomate, în funcţie de... articol complet

Gulaş de miel

Data:09.08.2010

Mai rar decât gulaşul de vită şi chiar decât cel de porc sau curcan, gulaşul din carne de... articol complet

Ciorbă de dovlecei cu afumătură

Data:08.08.2010

O ciorbă ardelenească , de vară, care se regăseşte, din păcate, destul de rar în meniul... articol complet

Varză la grătar

Data:07.08.2010

O apariţie surprinzătoare pe grătar, varza se transformă miraculos într-o legumă foarte... articol complet

Chateaubriand

Data:07.08.2010

Păcătoşii se gândesc la femei până şi-n biserică. Tot aşa şi noi ne putem gândi  -... articol complet

Salată de vinete de post

Data:05.08.2010

Profitaţi din plin de roşiile proaspete şi de sezonul vinetelor pentru a face această salată... articol complet

Tortilla cu dovlecei

Data:05.08.2010

Mai puţin cunoscută decât tortilla de cartofi, tortilla cu dovlecei (tortilla con calabacines)... articol complet

Pro și contra regimului vegetarian

Data:04.08.2010

Vegetarian sau vegan (vegetalian)? Modă sau necesitate? Ce rol are, de fapt, carnea în... articol complet

Supă cremă de roşii cu ardei copt şi Gorgonzola

Data:04.08.2010

Supa de roşii, crema de roşii cum o numesc unii mai subţiri, este o supă cremă universală... articol complet

Mujdei

Data:03.08.2010

Sos de căpătâi al bucătăriei româneşti, mujdeiul este o alegorie a usturoiului, nelipsită... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]