Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Degete de vrajitoare

Data:15.02.2016

Februarie e o lună a declarațiilor de dragoste. Unele timide, altele formale, sincere sau de... articol complet

Porc, morcovi și niște varză

Data:11.02.2016

Ieri am plătit factura de curent electric pentru luna Ianuarie. În total 97 de lei, […]... articol complet

Salată cu pui Cajun

Data:10.02.2016

Unul dintre zecile de lucruri bune pe care cofetăria mi le-a oferit a fost o […] The post... articol complet

Vita Gan Bian

Data:09.02.2016

Picanteriile culinare erau momente de mare sărbătoare pentru cei adăpostiți de garsoniera de... articol complet

Masochistul culinar

Data:08.02.2016

Oricât de superiori ne simţim noi ca specie, nu putem ignora faptul că înainte de […]... articol complet

Sos brun. De ce să-ți bați capul?

Data:06.02.2016

Să faci un sos brun bun durează foarte puțin. Timpul efectiv de lucru e sub […] The... articol complet

Pădurea şi mai neagră

Data:04.02.2016

Foret Noir, Schwarzwälde, Black Forest sau Pădurea Neagră. Nu mă interesează cum îi zice,... articol complet

Chec cu rahat turcesc de Buzau

Data:03.02.2016

Când eram eu mic de tot în Câmpulungul dintre muscele și deprindeam mai mult vizual... articol complet

Supa Minestrone

Data:02.02.2016

Nu trece săptămâna fără o măncare caldă și cu zeamă multă în casă, asta e […]... articol complet

Gătitul încet și alți demoni

Data:01.02.2016

Zilele trecute am vut un soi de dispută bucătărească, dacă-i pot spune așa, din care... articol complet

Pe aripile vânturilor

Data:28.01.2016

Imediat după Federaţia Rusă, cea mai mare producătoare de gaze la nivel mondial este fără... articol complet

Pulpe de rata cu sos de portocale

Data:27.01.2016

O frăție aparte între două ingrediente din bucătărie este aceea dintre rață și... articol complet

Sufleu cu trei feluri de brânză

Data:26.01.2016

Pentru un timp îndelungat nu am îndrăznit să mă apropii de sufleuri. Mi se părea […]... articol complet

Pavlova-ish și brownie, tort aniversar

Data:25.01.2016

Am auzit de multe ori întrebarea asta, formulată diferit, dar având aceeași idee:... articol complet

Caut interni pentru 2016

Data:22.01.2016

Acum un an am început un proiect pe adihadean.ro, o colaborare cu 3 interni, aleși […]... articol complet

Sos cu busuioc

Data:20.01.2016

Vine un moment în viața fiecăruia când pofta unei gustări cu sos de brânză trebuie... articol complet

Rulou de pâine cu pesto

Data:19.01.2016

Acum câțiva ani obișnuiam să-mi fac singură pâinea. Sigur, nu aveam niciun fel de... articol complet

Sub pernă

Data:18.01.2016

Fetele în ziua de azi îşi mai pun doar smartphone-ul sub pernă, nu doar în […] The... articol complet

Mâna destinului

Data:13.01.2016

Azi, exact în urmă cu un deceniu, la 17 ani şi -17 grade, am plecat […] The post Mâna... articol complet

Ciocolată caldă mexicană

Data:12.01.2016

Trebuie să recunosc că vremea caldă de săptămâna trecută îmi făcea inima să tresară de... articol complet