Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Castane coapte

Data:22.07.2020

Ingrediente: Castane (in ce cantitate doriti) Mod de preparare: Luati castanele, le puteti sterge... articol complet

Tort panna cota cu struguri și zmeură

Data:19.07.2020

Ingrediente: 2l smantana dulce 7oo g zahar pudra 4 pliculete zahar vanilinat 5 plicuri gelatina... articol complet

Cornuri moi, sărate – Cornetti morbidi, salati

Data:14.07.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 100ml lapte caldut 1 plic drojdie uscata dr. Qetker 1... articol complet

Prăjitură „Ileana”

Data:12.07.2020

Ingrediente: Pentru foi: 10 albusuri 300g zahar tos 100g faina 300g nuci macinate Pentru crema:... articol complet

Tocăniță de pulpe de pui cu fasole verde

Data:08.07.2020

Ingrediente: 9 pulpe de pui (partea inferioara) 4 cartofi medii 3 morcovi medii 1 borcan fasole... articol complet

Nertera (Nertera granadensis)

Data:03.07.2020

Saptamana aceasta am achizitionat cateva plantute ornamentale, Nertera. Sunt tare frumusele cu... articol complet

Hribi – Pitoance – Mănătărci

Data:30.06.2020

Hribi sau Pitoance, Manatarci cum sunt cunoscute in unele zone, sunt ciuperci comestibile, care... articol complet

Ciulama de hribi cu mămăliguță – Ciulama de ciuperci

Data:28.06.2020

Ingrediente: Pentru ciulama: 1,5 kg hribi 3 cepe medii 1 lingura faina 3 linguri smantana 1... articol complet

Plăcintă „Fiamminga” cu aromă de portocale

Data:26.06.2020

Ingrediente: 500g faina 100ml apa calduta 100ml lapte caldut 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker... articol complet

Bucte – Buchtelbn – Buhteljni (Slovenia)

Data:18.06.2020

Rețeta românească mai poartă denumirea de Bucte, iar în Germania, de Buchteln, cea de față... articol complet

Crescente – Pătrățele picante cu brânză și kaizer

Data:16.06.2020

Ingrediente: 500g faina 200g branza brie sau gorgonzola (cu mucegai verde sau albastru) 1 plic... articol complet

Piept de porc cu sos caramelizat, ananas și cartofi copți

Data:13.06.2020

Ingrediente: Pentru 4 portii 8 felii piept de porc (se pot folosi cotlete, costite, ceafa de... articol complet

Tartellette cu cremă de ananas

Data:09.06.2020

Ingrediente: Pentru coca: 500g faina 250g margarina Rama 150g zahar pudra Un praf de sare 6... articol complet

Coșulețe din spumă de cartofi cu ciuperci

Data:05.06.2020

Ingrediente: Pentru umplutura: 500g ciuperci 2 linguri cu varf margarina 5 rosii cherry 3 catei... articol complet

Spirale cu Mozzarella – Girandole alla Mozzarella

Data:04.06.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 5oog faina 200g mozzarella (in zer) dar eu am folosit din cea vidata... articol complet

Gogoși napoletane cu crema pasticcera

Data:02.06.2020

Ingrediente: Pentru zeppole: 500g faina 380g apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 lingurita zahar... articol complet

Dulciuri napoletane – Zeppole Di San Giuseppe

Data:29.05.2020

Ingrdiente: Pentru Zeppole: 400g faina 400g apa 80g margarina Rama 10oua Un praf de sare 2... articol complet

Tocăniță de pipote, cu cartofi

Data:22.05.2020

Ingrediente: 700g pipote 250g bacon 2 cepe 8 carofi medii 4 morcovi 200ml bulion 3 linguri... articol complet

Salată de ton cu paste și porumb

Data:20.05.2020

Ingrediente: 250g paste 2 cutii conserve ton maruntit in ulei (260g) 1 cutie conserva porumb... articol complet

Costiță cu mazăre în sos de roșii

Data:19.05.2020

Ingrediente: 1kg costita afumata Un praf de sare 600g mazare verde (congeleta am avut eu) 1... articol complet