Blogosfera culinara

Savori urbane

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cremă de vanilie aparel cu unt – rețeta clasică de cremă bătută pe aburi

Data:16.12.2021

Cremă de vanilie aparel cu unt – rețeta clasică de cremă bătută pe aburi. Cum se face... articol complet

Foi fragede cu cacao și unt pentru prăjituri delicioase – rețeta foarte simplă

Data:16.12.2021

Foi fragede cu cacao și unt pentru prăjituri delicioase – rețeta foarte simplă. Cum se... articol complet

Prăjitura cu foi de bezea cu nucă și cremă de cafea (ness) și ciocolată – rețeta de prăjitură Durerea

Data:15.12.2021

Prăjitura cu foi de bezea cu nucă și cremă de cafea (ness) și ciocolată – rețeta de... articol complet

Cremă de ness (cafea instant) cu unt – rețeta clasică de cremă aparel bătută pe abur

Data:15.12.2021

Cremă de ness (cafea instant) cu unt – rețeta clasică de cremă aparel bătută pe abur... articol complet

Pandoro – rețeta autentică italiană de cozonac auriu extra pufos

Data:14.12.2021

Pandoro – rețeta autentică italiană de cozonac auriu extra pufos. Cum se face pandoro de... articol complet

Pomana porcului rețeta tradițională cu usturoi, mămăliguță și murături

Data:13.12.2021

Pomana porcului rețeta tradițională cu usturoi, mămăliguță și murături. Cum se prepară... articol complet

Salată de varză murată sau acră – rețeta simplă și rapidă

Data:13.12.2021

Salată de varză murată sau acră – rețeta simplă și rapidă. Cum se face salata din... articol complet

Pâine OZN sau Hopa Mitică – rețeta de pâine englezească cu etaj sau cottage loaf

Data:12.12.2021

Pâine OZN sau Hopa Mitică – rețeta de pâine englezească cu etaj sau cottage loaf.... articol complet

Cornulețe rugelach cu ciocolată, miere și migdale sau nuci, alune – fursecuri foarte fragede

Data:11.12.2021

Cornulețe rugelach cu ciocolată, miere și migdale sau nuci, alune – fursecuri foarte... articol complet

Cozonac cu magiun, prune uscate și nucă, îmbătat cu rom – rețeta de cozonac însiropat

Data:10.12.2021

Cozonac cu magiun, prune uscate și nucă, îmbătat cu rom – rețeta de cozonac... articol complet

Friptură de porc cu prune uscate și coniac sau vin dulce – la cuptor

Data:09.12.2021

Friptură de porc cu prune uscate și coniac sau vin dulce – la cuptor. Pulpă de porc... articol complet

Cheesecake cu aronia și zmeură (fără zahăr) – rețeta simplă fără coacere

Data:08.12.2021

Cheesecake cu aronia și zmeură (fără zahăr) – rețeta simplă fără coacere. Ce este... articol complet

Fursecuri scoici cu bezea și nucă – din aluat fraged cu unt și cacao

Data:07.12.2021

Fursecuri scoici cu bezea și nucă – din aluat fraged cu unt și cacao. Fursecuri fragede... articol complet

Aluat fraged cu cacao și unt – rețeta de aluat cu cacao pentru fursecuri, foi, cornulețe, tarte, biscuiți

Data:07.12.2021

Aluat fraged cu cacao și unt – rețeta de aluat cu cacao pentru fursecuri, foi,... articol complet

Fursecuri inele șprițate cu unt și vanilie – rețeta de Butterringe sau butter rings

Data:06.12.2021

Fursecuri inele șprițate cu unt și vanilie – rețeta de Butterringe sau butter rings.... articol complet

Tobă la borcan de sticlă – rețeta de tobă de porc cu limbă conservată natural

Data:05.12.2021

Tobă la borcan de sticlă – rețeta de tobă de porc cu limbă conservată natural. Cum se... articol complet

Cartofi copți umpluți cu brânză, smântână și șuncă

Data:04.12.2021

Cartofi copți umpluți cu brânză, smântână și șuncă. Cum se fac cei mai buni cartofi... articol complet

Pâine la borcan – rețeta de pâine coaptă în borcan și conservată

Data:03.12.2021

Pâine la borcan – rețeta de pâine coaptă în borcan și conservată. Cum se coace... articol complet

Saraberne sau tobițe – rețeta de bezele Sarah Bernhardt cu nucă și cremă de ciocolată

Data:01.12.2021

Saraberne sau tobițe – rețeta de bezele Sarah Bernhardt cu nucă și cremă de... articol complet

Prăjitura Regina Maria cu bezea cu nucă și cremă de ciocolată

Data:30.11.2021

Prăjitura Regina Maria cu bezea cu nucă și cremă de ciocolată. Cum se face rețeta de Regina... articol complet