artistique

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.07.2013

RETETE15
PRIETENI11
Retete / Aperitive / Garnituri

Omleta cu rosii

In Aperitive / Garnituri la 18 Aug 2013

Se bat cele 3 oua bine, se adauga in compozitie ardeiul taiat fasii, o lingura din ceapa facuta in blender si felia de salam taiata fasii ; se amesteca bine  adaugand sare si piper dupa gust. Se pune o tigaie non-stick la incins unsa doar cu ulei si se adauga compozitia de omleta in...

Branza iute cu mirodenii

In Aperitive / Garnituri la 30 Iul 2013

Se ia branza telemea si se taie cubulete mici.O punem intr-un vas si o zdrobim pana devine marunta, aproape insesizabila. Luam branza bulgarasi ,adaugam peste ea smantana si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.Adaugam peste compozitie si branza telemea zdrobita. Adaugam uleiul de...

Mamaliga taraneasca cu branza si smantana

In Aperitive / Garnituri la 30 Iul 2013

Punem o cratita cu apa la fiert, asteptam sa dea in clocot , apoi adaugam malaiul treptat ,amestecand,avand grija sa nu prinda cocoloase. Amestecam bine continutul pana cand se omogenizeaza si acesta incepe sa se intareasca pe masura ce-i amestecat. Avem grija sa fie fiarta bine mamaliga,sa nu...

Orez integral cu ciuperci si aripioare de pui picante

In Aperitive / Garnituri la 29 Iul 2013

Preparare aripioare picante: Se ia painea uscata si se piseaza cat sa ramana granule mari. Se adauga in pesmet boia de ardei iute cu piper si sare si curry. Se iau aripioarele si se dau prin ou. Si apoi se trec prin pesmet. Se aseaza aripioarele in tigaie de cuptor pe hartie cerata....

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 18.08.2013

Omleta cu rosii

publicat la 18.08.2013

Ciorba de legume

publicat la 30.07.2013

Branza iute cu mirodenii

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]