Leusteanul-minunata aroma a ciorbelor
Postat de: burdulea56 in CondimenteNu poti fi nepasator fata de aceasta minunata planta aromata, care insoteste aproape toate ciorbele, pana si ciorba de salata se bucura de aroma leusteanului. La fiecare inceput de primavara astept...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Laly
Postat de: Bucataras in BucatarasiiVesela, numai un zimbet alaturi de baietelul ei, nu s-ar da niciodata la o parte din fata unei portii de sarmalute ... Laly spune ca fetele de pe bucataras.ro sint minunate si ca se simte ca acasa...Citeste continuarea
Caisa
Postat de: LALY in FructeSi cum este sezonul caiselor,m-am gandit ca ar trebui sa stim cate ceva despre aceste minunate fructe.Citeste continuarea
O zi la Busteni
Postat de: medioto59 in Bucataras hai huiDin cand in cand, atunci cand timpul si "colegii nostri de camera" ne permit fetele din familie si cateodata si ceva prietene punem de-o plimbare.Citeste continuarea
Hreanul
Postat de: lili in LegumeCare este secretul puterii sale? In primul rand iuteala din radacini, care il face sa fie foarte eficient in tratarea bolilor reumatice si ale cailor respiratorii superioare. Pe urma, radacina de...Citeste continuarea
Fructele goji
Postat de: medioto59 in AlimenteAm vazut pe blogul Danielei http://vegetarian gustos si sanatos" o reteta de paine in care folosea fructe goji.Mi-a placut cum arata painea, mi-a placut cum suna reteta dar nu stiam ce sunt alea...Citeste continuarea
Intra în „Poveştile bucatariei romaneşti“. In fiecare vineri cu Jurnalul!
Postat de: Bucataras in ConcursVasele de lut - ce facem cu ele?
Postat de: Cristi_Roman in Ustensile de bucatarieNevoia i-a invatat pe oameni, in vremurile trecute, sa foloseasca 3-4 tipuri de vase pentru a gati mancarea. Consumerismul il obliga insa acum pe acelasi om sa foloseasca mii de vase. Zeci de...Citeste continuarea
Chicken House
Postat de: Sidy in RestauranteCand am intrat prima data pe usa la Chicken House am ramas placut surprinsa de atmosfera si de faptul ca am gasit un loc curat si elegant si fara fum de tigara. Ma asteptam sa ma coplesasca un...Citeste continuarea
Mierea
Postat de: Sidy in AlimenteMierea de salcâm constituie un deliciu de neegalat, fiind mult apreciată pentru savoarea sa, pentru valoarea energetică mare (300 kcal la 100 g produs) şi pentru multiplele proprietăţi...Citeste continuarea
Surprize la premiile Decorix.ro
Postat de: Bucataras in ConcursBucataras.ro si decorix.ro au hotarit sa rasplateasca eforturile tuturor. Astfel, nu se va mai alcatui un podium cu doar 3 retete cistigatoare, ci va premia fiecare participant care a intrat in top...Citeste continuarea
Criterii pentru aprecierea prospetimii carnii
Postat de: grasu64 in AlimenteCaracteristicile organoleptice, fizico chimice si bacteriologice ale carnii supusa unor transformari anormale se modifica.In functie de aceste modificari se poate stabili daca o carne este...Citeste continuarea
O nastere cu peripetii
Postat de: epurasha2bb in Cu de toateDaca la nunta v-am chemat si ne-am distrat iata ca va povestesc si ce a urmat dupa :) desi este vorba de a doua nastere pentru ca la prima totul a decurs ca la carte.Citeste continuarea
Interviurile bucataras.ro: Lia
Postat de: Bucataras in BucatarasiiDin Timisoara, Lia ne incinta cu retetele ei. Azi, ne povesteste cum la 18 ani a mincat icre de manciuria. Credea ca maninca gem si a fost surprinsa de gustul de peste al "acestuia". Isi aminteste...Citeste continuarea
Cum sa combinam corect alimentele
Postat de: Corina33 in AlimentePoate ca v-ar interesa acest subiect daca v-ati simtit vreodata molesiti sau balonati sau daca ati avut arsuri dupa o masa copioasa cu un desert la sfarsit, bineinteles. Daca nu pentru noi, macar...Citeste continuarea
Nunta Olteneasca
Postat de: epurasha2bb in Bucataras hai huila noi nunat tine 3 zile si 3 nopti, cu obiceiuri si momente amuzante, cu dans si mancaruri apetisanteCiteste continuarea
Padis-Vacanta in Apuseni
Postat de: Corina33 in Bucataras hai huiDaca va place muntele, daca preferati cortul unei camere de hotel, daca iubiti natura si drumetia si nu in ultimul rand daca aveti echipament corespunzator, va recomand o vacanta in Parcul Natural...Citeste continuarea
MONACO
Postat de: medioto59 in Bucataras hai huiInei , mare amatoare de cactusi cred ca i-ar fi placut sa se plimbe pe aici.Citeste continuarea
Que viva España
Postat de: Sylvia in Bucataras hai huiAnul acesta destinatia de vacanta a fost Spania, ne-am oprit pe Costa Brava la Malgrat del Mar la 50 de kilometri mai sus de Barcelona. Timpul a fost scurt dar am reusit sa descoperim o Spanie...Citeste continuarea
ADEVARAT sau FALS despre lipide
Postat de: Bucataras in DietaAm descoperit in revista Ciao un material foarte interesant despre lipide, grupat in 9 "mituri"Citeste continuarea
Concurs nou! Jurnalul si Bucataras te premiaza!
Postat de: Bucataras in ConcursJurnalul national si Bucataras.ro premiaza cei mai activi 3 bucatarasi ai saptaminii cu cite o carte de colectie: Radu Anton Roman1Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Bitza
Postat de: Bucataras in BucatarasiiAndreea are 17 ani, este eleva si a ajuns la 187 de retete pe bucataras. Ii place zimbetul mamei sale, iar primul blog care-i vine in minte este "Dulciuri fel de fel" al dragei noastre MihaCiteste continuarea
Restaurantul Kasttane din Navodari
Postat de: Bucataras in RestauranteRestaurant cu specific romanesc, in cadrul Phoenicia Resort in NavodariCiteste continuarea
Complexul Phoenicia Resort din Navodari
Postat de: Bucataras in Bucataras hai huiL-am vizitat in a doua saptamina de la deschidere. A avut multe plusuri, citeva minusuri, dar este un mare pas inainte pentru turismul de pe Litoralul romanesc. Este la nivelul unui 5 stele bulgaresc.Citeste continuarea
Brinza pentru diete de la Hochland!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasAre doar 10,5% grasime si e tare gustoasaCiteste continuarea
Reduceri si produse noi in Camara!
Postat de: Bucataras in ConcursBucataras a adus produse noi in Camara, cu sprijinul partenerul Decorix, si a facut reduceri de vara :)))Citeste continuarea
Jurnalul ne aduce colectia Radu Anton Roman in fiecare vineri!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasTimp de sapte saptamani, Jurnalul National iti aduce, in fiecare vineri, o colectie bogata in retete traditionale, numai bune de gatit. Totul sub semnatura unica a lui Radu Anton Roman. Asadar, te...Citeste continuarea
Lia a cistigat premiul de la Angst!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasConcursul a fost pe blogul lui TaviCiteste continuarea
Relaţia aliment-sănătate
Postat de: Bucataras in Ustensile de bucatarieCu 2300 de ani în urmă Platon includea în „Republica” observaţia pertinentă că „o societate se construieşte în jurul modului în care îşi produce şi consumă alimentele”. În...Citeste continuarea
Suplete si sanatate de la Tefal!
Postat de: Bucataras in Ustensile de bucatarieVitacuisine si Actifry, cele doua componente ale gamei “Hranitor si delicios” de la Tefal au grija de silueta ta, rasfatandu-te zilnic cu delicii culinare, sanatoase si cu un continut caloric mic.Citeste continuarea
Interviurile Bucataras.ro: Ana
Postat de: Bucataras in BucatarasiiAna este o persoana vesela, ii place sinceritatea de pe blogul Gabytzei si si-ar lua cu ea pe o insula pustie o biblioteca de carti ...Citeste continuarea
Superbii cactusi ai Inei!!!!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasIna ne arata superba colectie de cactusi!Citeste continuarea
Bucataras hai hui prin Londra
Postat de: Bucataras in Bucataras hai huiAm fotografiat ca japonezii :D. La foc automat. Iata o selectie de fotografii dintr-o Londra inedita ...Citeste continuarea
Torturi in Londra. Vedeta de la Harrods de 4.999 lire
Postat de: Bucataras in Bucataras hai huiInstantanee dulci din Londra. In celebrul Harrods am surprins un tort de 4.999 lire sterlineCiteste continuarea
Interviurile Bucataras.ro: Ionix
Postat de: msyc in BucatarasiiPoate suna ca fiind ceva banal… deşi mancarea mea favorită este cea libaneză, ceea ce m-a uimit am mancat la un restaurant chinezesc… erau nişte aripioare umplute cu diverse legume si...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras.ro: Medioto59
Postat de: msyc in BucatarasiiUn "taur" incapatinat asta este zodia, nu sunt eu de vina. O mare iubitoare de copii chiar daca nu a fost sa fie sa am. Mult prea sincera lucru pentru care de multe ori am pierdut!!!Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Dana - Pusikmea
Postat de: Bucataras in Bucatarasii"Amorezata, zapacita si ambitioasa". Nu-i asa ca o recunoasteti pe Pusikmea? Dana ne spune mai multe despre ea ...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Ina
Postat de: Bucataras in BucatarasiiPusa tot timpul pe shotii, Ina nu se dezminte nici in interviul de mai jos...Citeste continuarea
Interviurile Bucataras: Brindusa
Postat de: Bucataras in BucatarasiiEste visatoare, si-ar lua wok-ul pe o insula pustie si l-ar invita pe Jamie Oliver la o petrecere. Brindusa se destainuieCiteste continuarea


















