Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.07.2020
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...
publicat la 24.07.2020
publicat la 17.07.2020
publicat la 14.07.2020
In cont 4
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Perna ergonomica Karll
Ciocan pentru carne
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 250 forme pentru briose
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:37
pe 02.12 la 14:34
pe 02.12 la 11:12
pe 01.12 la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
cristinne 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
aurelya68 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Spumata de zmeura
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...