
publicat la 16.06.2013
publicat la 16.06.2013
publicat la 16.06.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Curcan cu rozmarin la cuptor
Pulpa de curcan am taiat-o (transversal), bucatile obtinute le-am asezat intr-o tava de yena. Am presarat cateva frunzulite de rozmarin, piper si ulei de masline peste carne. Inainte de a introduce tava in cuptor am adaugat apa (aprox 200 ml) si 5-6 cuisoare. Am lasat carnea in cuptor la...
Placinta cu carne, morcovi si spanac
Ceapa se caleste in 1lingura de ulei, apoi adaugam carnea tocata, pasta de rosii si condimentele si lasam pana scade putin. Spanacul se stoarce bine pentru a elimina apa apoi se amesteca cu 4 linguri de faina. Morcovii se curata si se rad pe razatoarea mare apoi se calesc in 1 lingura de...