publicat la 11.02.2013
publicat la 11.02.2013
publicat la 11.02.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Orez de post
Simplu: Intr-un ceaun puneti uleiul si cand e incins turnati orezul. Amestecati un minut dupa care stingeti cu apa rece. Doua masuri de apa pentru o masura de orez, cam asa era nu? :)) Lasati la foc mic, acoperit cu un capac, pana ce orezul se umfla. Adaugati frunza de dafin, piper, sare dupa...
Orez parfumat cu sofran si anason
Pentru a face orezul parfumat procedati cam asa: clatiti orezul in mai multe ape pentru a indeparta excesul de amidon. Pui apoi orezul intr-o cratita, pui apa rece si asezonezi cu sare si piper. Pune o priza buna de fire de sofran, si 2 flori de anason stelat. Acoperi cu un capac potrivit si lasi...