Alexandra Elena

1

Bucataras
incepator

Toplita

Bucataras din 24.04.2012

RETETE50
PRIETENI119
Retete / Pizza

Pizza cu ton si ceapa

In Pizza la 20 Feb 2013

  Blat:  Se pune faina intr-un bol, se face un cuib in mijloc si punem drojdia dizolvata in lapte caldut, amestecam cu o lingura, in mijloc, acoperim bolul si lasam sa creasca maiaua 15 minute. Dupa ce a crescut maiaua adaugam ouale, uleiul, sarea,zaharul si framantam pana cand...

Chifle cu branza

In Piine la 6 Oct 2012

  Cantitatile nu pot sa le spun exact. Nu masor niciodata cand fac aluat , pun "cat cuprinde". Se cerne faina intr.un vas, se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia dizolvata in apa calduta se ameteca, se acopera cu putina faiana si se lasa putin la crescut.   Dupa ce...

Pizza de casa

In Pizza la 1 Mai 2012

Se pune faina intr-un bol, se face un cuib in mijloc si punem drojdia dizolvata in lapte caldut, adaugam ouale, uleiul, sarea,zaharul. Framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Coca se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa sa creasca, la caldura, circa 30-40 de minute....

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 10.05.2014

Paste cu broccoli

publicat la 10.05.2014

Dulceata de capsuni reteta

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 25

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]