
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Marinata de macrou
Se dau prin razatoarea mare marul si morcovul iar ceapa o taiem julien avand grija sa o frecam cu un praf de sare pentru a se inmuia . Feliile de macrou le taiem mai subtiri si le adaugam impreuna cu maslinele peste celelalte ingrediente. Adaugam otetul si uleiul de masline si amestecam....
Somon cu capere
Se pune la marinat pentru o ora-doua somonul (taiat in fasii) intr-un castronel in frigider . Marinata se face din 2 linguri ulei masline,2 linguri otet balsamic , zeama de la 1/2 lamaie, putina sare, piper si oregano. Dupa cca doua ore intram in actiune: punem pe foc...