publicat la 08.12.2022
publicat la 12.04.2021
publicat la 28.01.2021
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Rosii umplute cu ficatei
Toci ceapa și o călești puțin în 2 linguri de ulei, pui și 2 căței de usturoi, tocați, după care adaugi ficățeii și îi călești și pe aceștia. Pui sare și piper după gust. Iei ficățeii de pe foc și după ce se răcoresc puțin îi tai cubulețe, nu prea mari....
Placinta cu carne
Tocam ceapa (verde) si o calim usor in ulei incins, cam 1 minut; adaugam si carnea tocata, amestecam si lasam pe foc pana carnea isi schimba culoarea. Maruntim carnea cu lingura de lemn. Potrivim gustul de sare si piper. Oprim focul. Cand carnea e rece, adaugam cele doua oua batute si...
Rulada de pui cu carnati de casa
Batem usor cu ciocanul de snitele pieptul de pui, spalat si tamponat cu prosoape de bucatarie. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper, dupa gust. Asezam pe fiecare felie de piept cate un carnat de casa si fasii de ardei/gogosar; eu am pus si niste fasii de cascaval, care s-a topit la...
Rulouri de porc
Feliile de pulpa le-am batut cu ciocanul de snitele, le-am sarat si le-am piperat. Am frecat branza topita cu untul; pasta obtinuta am distribuit-o pe suprafata fiecarei felii de carne Am presarat mai apoi pe fiecare felie cateva boabe de mazare si bucatele de ardei gras. Am rulat...